4. ÅRGANG NATURAKADEMIKANON

• IMG_1004.jpg

HAVER TIL MAVER

Tilbuddet gælder i perioden april-oktober 2017

Skolehaveforløbet består af 8 moduler på Krogerup Avlsgård i Humlebæk fra april til oktober. Vi udforsker hvad det vil sige at dyrke grøntsager i elevernes helt egen skolehave ved selv at have jord under neglene, og går nysgerrigt til værks når der skal sås, luges og ses på dyr og andre ting i jorden. Vi smager på det nyhøstede, og tilbereder i fællesskab sæsonens lækre grøntsager i udekøkkenet.

Her er de videns- og færdighedsmål du kan krydse af efter forløbet. Husk at hente dit adgangskort til forløbet hos skolesekretæren.

Madkundskab
    Kompetenceområde: Fødevarebevidsthed

F/V: Bæredygtighed og miljø

• Eleven kan analysere fødevaregruppers vej fra jord til bord og til jord igen.
    • Eleven har viden om fødevaregruppers bæredygtighed.

Forslag til læringsmål:

• Eleven kan redegøre for fødevaregruppers produktionsforhold mht. til dyrkning, hushold eller fangst.
    • Eleven kan vurdere problemer i forhold til ressourceforbrug, affald og forurening af relevante udvalgte fødevaregrupper.

Årstid
    • April - juni
    • Juli - september

Mellemtrin