Uddannelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Boghylde.jpg

Brug biblioteket ved synops i dansk

Hjælp til opgaveskrivning. Formål: Udskolingsklasserne tilbydes et biblioteksbesøg i forbindelse med en aktuel opgave, nemlig et danskfagligt oplæg og udfærdigelse af synops i dansk efter kravene i prøveform B.

• Eu.PNG

Få besøg af EU-Taskforcen

Europabevægelsens EU-Taskforce tilbyder sjov og spændende undervisning om EU til alle landets 8.-10. klasser. EU-Taskforcen er sammensat af unge frivillige fra landets universiteter og bygger på.

• 291A0904-1600px.jpg

Hvad laver brandmanden når det ikke brænder?

Kom forbi og hør lidt mere om jobbet som brandmand, hvad det egentlig kræver og hvad man egentlig laver i den tid hvor det ikke brænder.

• Berlin.jpg

JOURNALISTENS ARBEJDE

Jornalistens arbejde er et vigtigt arbejdet, som har stor betydning for os alle og måske mere idag end tidligere....

• MÆND ER OGSÅ SYGEPLEJERSKER

"Mænd er også sygeplejersker"  et billedprojekt.

• cykel.PNG

Vandets Vej - 7 km cykelrute

Hvordan laver man vand? Få svar på - Vandets vej - en 7 km lang cykeltur. På turen møder du 11 skilte med information og film om: Grundvand, drikkevand, regnvand, vandledninger, vandværket, kloakken, udnyttelse af regnvand, skybrud og oversvømmelser, renseanlægget, pumpestationer og rent badevand

• Børnehaver & Dagtilbud