Natur & Friluftsliv

• 6.kl.arrangement.JPG

6.klassesarrangement

Ved skoleårets afslutning, hvor 6.klasserne skal til at sige farvel til mellemtrinnet, vil Ungdomsskolen gerne invitere alle 6.klasserne til en dag fyldt med workshops, samarbejde, læring og sjov.

• B13.jpg

Bevægelsesdag

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag. Du vil få vind i håret, musik i ørene, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

• Dykkere ved Kastrup.jpg

Blå Base - oplevelser og læring i det blå

I det salte vand omkring os er der et mylder af små og store dyr, som lever af hinanden. På Blå Base kan man undersøge livet på det lave vand, man kan prøve at snorkle, gå i waders og fange krabber. Målet med den Blå Base er, at skabe "blå oplevelser" ved havn, kyst og hav.

• Kajakroere.jpg

Blå Foreningshus - Kajak for Udskolingen

Den Blå Foreningsby er et sted, hvor foreninger, der har aktiviteter til vands eller til lands på Amager Strand, kan opbevare deres grej og udstyr. Naturskolens personale er uddannede kajakinstruktører og vi kan derfor tilbyde ture i havkajak for de ældste elever.

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

• animal-easter-chick-chicken.jpg

Det at holde høns i haven

Det at holde høns i haven og fortælle årets gang i hønse gården

• IMG_1754.PNG

Dragør rundt med byvandrings-app

App'en Visit Dragør er en mulighed for at bruge sin smartphone til at få oplevelser og viden om forskellige steder i Dragør Kommune. Der er forskellige læringsmål til ruterne.

• Skolegårdskort.png

Find vej i skolegården

Amager Orienteringsklub tilbyder at tegne orienteringskort med faste poster og ruter over alle kommunens skolegårde. Kort, poster og ruter er særdeles velegnede til at iværksætte bevægelsesaktiviteter integreret i den almindelige faglige undervisning. Det er nemt og enkelt for lærerne at planlægge og gennemføre, og det er motiverende for eleverne at deltage i.

• thumb_1427_default_medium.jpeg

GRØNT FLAG GRØN SKOLE

Grønt Flag Grøn Skole er et undervisningsprogram med fokus på bæredygtig udvikling af natur og miljø. Den bæredygtige skole sponsorerer medlemskontingent for alle de skoler der er interesseret i det grønne flag. Tilmeld hele skolen eller start med en enkelt klasse.

• Historiedag.JPG

Historiedag for 6. klasser

I samarbejde med lokale foreninger og kulturinstitutioner har Ungdomsskolen planlagt en levende og spændende dag, hvor de historiske fortællinger tages ud af klasselokalet og gøres levende i lokalområdet. .