Motion & Bevægelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • 6.kl.arrangement.JPG

6.klassesarrangement

Ved skoleårets afslutning, hvor 6.klasserne skal til at sige farvel til mellemtrinnet, vil Ungdomsskolen gerne invitere alle 6.klasserne til en dag fyldt med workshops, samarbejde, læring og sjov.

• Softball på bane.jpeg

Amerikansk Rundbold - Softball

Amerikansk Rundbold er et slagspil og en mellemting imellem rundbold, som alle danske skolebørn kender, og softball som kommer fra den amerikanske nationalsport baseball.

• DSC01247.JPG

Åbent tilbud om tilrettelæggelse af badmintontræning tilpasset læringsmål

• B13.jpg

Bevægelsesdag

Bevægelse på mange forskellige måder er omdrejningspunktet for denne dag. Du vil få vind i håret, musik i ørene, rytme i benene, sol på kinderne og jord på knæene!

• Kajakroere.jpg

Blå Foreningshus - Kajak for Udskolingen

Den Blå Foreningsby er et sted, hvor foreninger, der har aktiviteter til vands eller til lands på Amager Strand, kan opbevare deres grej og udstyr. Naturskolens personale er uddannede kajakinstruktører og vi kan derfor tilbyde ture i havkajak for de ældste elever.

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.

• Skolegårdskort.png

Find vej i skolegården

Amager Orienteringsklub tilbyder at tegne orienteringskort med faste poster og ruter over alle kommunens skolegårde. Kort, poster og ruter er særdeles velegnede til at iværksætte bevægelsesaktiviteter integreret i den almindelige faglige undervisning. Det er nemt og enkelt for lærerne at planlægge og gennemføre, og det er motiverende for eleverne at deltage i.

• Fægtning.PNG

Fægteklubben Aramis

Fægtning styrker elevernes motoriske evner, kondition og generelt det fysiske velvære. Eleverne får mulighed for at fægte med plastik

udstyr og/eller rigtigt konkurrenceudstyr alt efter hvad der aftales.

• Historiedag.JPG

Historiedag for 6. klasser

I samarbejde med lokale foreninger og kulturinstitutioner har Ungdomsskolen planlagt en levende og spændende dag, hvor de historiske fortællinger tages ud af klasselokalet og gøres levende i lokalområdet. .

• parkour-1.365.244.s.jpg

PARKOUR - EN NY VERDEN

Hvad er parkour og hvordan bringer man det ind i idrætsundervisningen? Parkour foregår oftest i bymiljøet, hvor bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde. Du kan få ideer til, hvordan man kan skabe et indendørs parkourmiljø med simple redskaber.

Tilbud i anden kommune

• redskabsrummets-muligheder.365.244.s.jpg

REDSKABSRUMMETS MULIGHEDER

Hvordan får man mest muligt ud af de redskaber, man har til rådighed?

• KMB.jpg

Sving ketcheren!

Bevægelse og motion - alt er samlet i badminton! Og alle kan være med, store som små. Kig forbi på Gl. Kirkevej og se vores 2 dejlige badmintonhaller med i alt 8 baner, som udelukkende er beregnet for badminton.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• cykel.PNG

Vandets Vej - 7 km cykelrute

Hvordan laver man vand? Få svar på - Vandets vej - en 7 km lang cykeltur. På turen møder du 11 skilte med information og film om: Grundvand, drikkevand, regnvand, vandledninger, vandværket, kloakken, udnyttelse af regnvand, skybrud og oversvømmelser, renseanlægget, pumpestationer og rent badevand

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Mobil sauna.jpg

Vinterbadning

Kysten og havet er ikke kun interessant i de varme måneder. Når det bliver vinter og frosten bider i kinderne er der mulighed for at give klassen en fantastisk sanselig fællesoplevelse med vinterbadning og brændefyret sauna. Turen kan også bruges som redskab til at vurdere samspil mellem krop, træning og trivsel.