Uddannelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • At-flyve-med-drage.jpg

ANIMOK animationfestival for skoler

Deltag i årets ANIMOK filmfestival for skoler, lær at lave animation og se jeres film i biografen. Festivalen starter efter sommerferien, I laver film i perioden indtil 29. sept., filmene vises i biografen i slutningen af okt.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• sø7.jpg

Foredrag og workshops ved fantasyforfatter

Med en baggrund som arkitekt og i kombination med mit nuværende arbejdsliv som fuldtidsforfatter til flere fantasybøger, tilbyder jeg foredrag og workshops, som kan tage udgangspunkt i forskellige dele af min baggrund alt efter ønske. Jeg har tidligere erfaring fra undervisning i folkeskolen på alle klassetrin i dansk og billedkunst.

• DSC_4941 copy.jpg

Købmandens glæder og udfordringer

Købmand René Povlsen, Meny i Rønde, tager efter aftale imod besøg eller kommer ud på din skole for at fortælle om livet som selvstændig købmand.

Tilbuddets indhold kan aftales efter hvad skolen har brug for. Det kan fx være:
    Fortællingen om den selvstændige købmands glæder og udfordringer.
    Information om, hvad der kræves for at blive selvstændig købmand.
    Fortæl hvad I har brug for, og vi finder ud af det.

• Børnehaver & Dagtilbud

Naturfagsmaraton

Naturfagsmaraton er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet, der skaber stor læringslyst og glæde for faget hos eleverne.

Ved at deltage i Naturfagsmaraton gennem en periode på skolen og det afsluttende lokale arrangement, får elever og lærere erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, som styrker elevernes motivation for at lære mere i de naturvidenskabelige fag.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.