Skolernes Venner

• Ådalen.jpg

Ådalsskolen
    0 tilbud

Her er Ådalsskolens venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

Har du en lokal mindre virksomhed? Har du et spændende eller vigtigt arbejde, eller en interessant fritidsinteresse? Repræsenterer du en lokal klub eller forening? Vil du gerne bakke op om den lokale skole?  I så fald kan du tilmelde dig her. Vi siger tak, og du får selvfølgelig en tilbagemelding.

• Ebeltoftskole.jpg

Ebeltoft Skole
    0 tilbud

Her er Ebeltoft Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• hornslet skole.JPG

Hornslet Skole
    2 tilbud

Her er Hornslet Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Kolind centralskole.jpg

Kolind Centralskole
    1 tilbud

Her er Kolind Centralskoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

Marienhoffskolen
    0 tilbud

Her er Marienhoffskolens venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Image.jpeg

Molsskolen
    0 tilbud

Her er Molsskolens venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Moerkeskole.jpg

Mørke Skole
    3 tilbud

Her er Mørke Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

Pindstrupskolen
    0 tilbud

Her er Pindstrupskolens venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Rosmus_Skole.jpg

Rosmus Skole
    0 tilbud

Her er Rosmus Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Rønde skole.jpg

Rønde Skole
    0 tilbud

Her er Rønde Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.

• Thorsager.jpg

Thorsager Skole
    11 tilbud

Her er Thorsager Skoles venner, som har lyst til at være med i klasseværelset eller få besøg af en skoleklasse.