Motion & Bevægelse

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • badmintoniskolen.jpg

Badminton i skolen/SFO

Få spændende badminton direkte målrettet jeres skole/SFO for alle klassetrin

Badminton på skoleskemaet

Vil du prøve en anderledes idrætstime med fjer og ketsjer? Så kommer vi gerne forbi. DGI Badminton har stor succes med at sende dygtige badmintoninstruktører ud og træne med skoleklasser landet over - og de er også klar til at vise jer, hvordan I får endnu mere og sjovere badmintontid i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • basketball.jpg

Basketball i SFO’en

Basketball i SFO’en er et unikt koncept, som skaber et aktivt fællesskab blandt børnene i SFO’en. Mange kører det som et permanent tilbud, mens andre prøver det af i en periode. Uanset hvad, så er målet at have det sjovt, mens vi bevæger os og spiller en masse basket.

• basketball.jpg

Basketball i skolen

Basketball i skolen er et koncept, som skaber kvalitet i idrætsundervisningen og samtidig tilbyder inspiration og kompetenceudvikling til skolens lærere.

• bassinassistent.jpg

Bassinassistent

Med DGI Østjyllands bassinassistent-uddannelse får de unge indsigt i arbejdet som medhjælper og lærer at bruge deres kundskaber og færdigheder i et samarbejde med den ansvarlige instruktør.

• challengenetwork.jpg

Challenge Network

Vil du udfordres og samtidig møde andre svømmeglade unge fra hele landet? Så meld dig til DGI's Challenge Network!

• EBA_2764.jpg

Cirkus Aroma tilbyder Cirkusskole eller Cirkuslegeplads

Cirkus Aroma tilbyder skræddersyet Cirkusskole eller Cirkuslegeplads. Cirkus rummer entreprenørskab og fællesskab, masser af sjove og lærerige udfordringer for alle.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• SSD2013_2_kilde_Dansk_Skoleskak_Andeas_Ryssov.jpg

DANSK SKOLESKAK – GØR DINE ELEVER LÆRINGSPARATE