Motion & Bevægelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

Badminton på skoleskemaet

Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag dette initiativ, der skal øge interessen for badminton – både i skolen og fritiden.

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• skoleskytte.jpg

DM i skydning

Skal dine 5. klasseselever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning?
    Deltag i DM i 15 riffelskydning for 5. klassetrin, en holdkonkurrence for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler kassen i et fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

• IMG_0802.PNG

QR kode jagt ved Tørning Mølle

Børnenes Hus Hammelev har sammen med børnene arbejdet med IT og forenet fysisk aktivitet med brugen af tablets og smartphones.

Så kom til Tørning Mølle og afprøv den sjove QR-kode jagt med indlagte øvelser og opgaver.

• thumb_6293_default_medium.jpeg

Sæt roning på skoleskemaet

Attention… Go! er et læringstilbud for mellemtrinnet og udskolingen bestående af både teoretisk og praktisk undervisning i romaskiner. Omfatter undervisningsmateriale til 4-6 lektioner (à 1,5-2 timer).

• Trelleborg grundskoler.jpg

Viking på Trelleborg

Udforsk den 1000 år gamle ringborg. Gå på jagt efter Trelleborgs skatte udendørs eller i museets udstilling og find vikingekrigerens sværd, spyd eller økse i museets udstilling.