Natur & Friluftsliv

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• IMG_0007.JPG

Fossiler i Klinten

Stevns Naturcenter

Eleverne finder deres egne fossiler og hører om dengang en asteroide ramte Jorden og halvdelen af alle dyrearter uddøde.

Stevns Klint er UNESCO verdensarv

• Aff_stevns forsyning forside.png

Fra spildevand til drikkevand

Klar Forsyningen tilbyder en halv eller hel undervisningsdag på Stevns vandværkerne, der understøtter et fælles naturfagligt forløb om vandets kredsløb. Følg vandets vej fra spildevand til drikkevand.

Friluft og bålmad

Garderhytten i Strøby Ladeplads kan danne rammen og udgangspunkt for denne aktivitet, men også andre lokaliteter kan anvendes, såfremt det passer ind i en sammenhæng. Indholdet kan være mangfoldigt og aftales med det enkelte lærerteam.

• lejrskole - benjamin.jpg

Fællesskab og fordybelse - lejrskole i Andelslandsbyen

I lejrskolen på Nyvang kan I opleve livet på landet for ca. 60 år side. I kan oplelve stilheden og naturens egne lyde. I kan nyde samværet omkring bål, fodbold, sæbekassebiler og trillebånd. Og I kan deltage i skoletjenestens undervisning om andelstiden.

• IMG_8709.JPG

Giv børnene en NATURLIG oplevelse

Et møde med jægerforeningens naturformidling giver rig mulighed for at bringe alle sanser i spil, vi både ser, rører, lytter og smager. Et gennemgående element i vores formidlinger at inddrage eleverne, så de får en forståelse for naturen, så alle får lyst til at passe på den. Jeg kommer gerne til jeres institution eller I kan komme til mig på mit jagtrevir i Langebæk Vesterskov.

• Puttinggreen.JPG

Golf for sjov

Prøv at spille golf - det er sjovt!

Vallø Golfklub tilbyder skoleklasser, samt lærere og pædagoger, at de kan prøve at spille golf på meget lempelige vilkår.

Læs mere om Vallø Golfklub på www.valloe-golf.dk

• thumb_1427_default_medium.jpeg

GRØNT FLAG GRØN SKOLE

Grønt Flag Grøn Skole er et undervisningsprogram med fokus på bæredygtig udvikling af natur og miljø. Den bæredygtige skole sponsorerer medlemskontingent for alle de skoler der er interesseret i det grønne flag. Tilmeld hele skolen eller start med en enkelt klasse.

Kajak

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske kajakforløb i PULS inden andet arrangement aftales.

Kajakforløb er på udvalgte steder langs kysten på Stevns eller i Tryggevælde Å.

Kano

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske kanoforløb i PULS inden andet arrangement aftales. Kanoforløb kan tilrettelægges ud fra den enkelte klasses ønsker og behov, med udgangspunkt i Solgårdsparken i Strøby Egede, hvor Ungstevns har 8 kanoer liggende. Forløb med kano på trailer kan også aftales, hvis et andet sejladsområde ønskes.

• Garderhytten.JPG

Leje af Garderhytten

Institutioner i Stevns kommune kan leje Garderhytten for et beskedent beløb. Garderhytten ligger lige ud til vandet i Strøby Ladeplads og har i sin umiddelbare nærhed strand, strandeng, sump, havn og skov at byde på, hvilket gør stedet til et ideelt sted i forhold til en række aktiviteter.

• b3e4771733.jpg

Lejrskole på Trelleborg Vikingeborg

Lær om vikingernes hverdag. Lev som konger, krigere, handelsmænd, bønder og trælle. Opholdet giver rig mulighed for fagligt udbytte og hyggeligt samvær. Eleverne bor i autentiske omgivelser og bliver iført vikingetøj. Lejrskolen kan vare en, to eller tre dage og udbydes i tre forskellige temaer.

• ugle.png

Med næb og klør

Se en ugle i øjnene eller se en rovfugls imponerende klør tæt på. Kom ud til Køge Natur- og Miljøskole og lær en masse om de imponerende dyr. Der bliver mulighed for at holde en ugle eller en rovfugl, hvis man tør!

• MTB 2.JPG

MTB (mountainbike)

Efter eleverne i 7. klasse har gennemgået det obligatoriske MTB-forløb i PULS, kan der aftales forløb i forlængelse af dette i forbindelse med idræt eller lejrskolelignende aktivitet.

• Jan1_jagt_bornehave.jpg

Naturformidling og madlavning, mød en jæger!

Spændende, medrivende og levende naturformidling set med en jægers øjne. Kom tæt på vildtet, naturen, se sammenhængen mellem jagt og vores samfund. Her er vildt, hunde, viden, historier, dufte og hands on. Tilbuddet dækker bredt, og kan med bruges i mange forskellige aldersgrupper og fag.

• RIB.JPG

RIB sejlads

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske RIB arrangement i PULS inden andet arrangement aftales.

En RIB er en gummibåd med fast skrog. Bådene er godkendte til sejlads med op til 12 personer per båd.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.