Motion & Bevægelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

Bokart

En Bokart er i forhold til en gokart et mere terrængående køretøj med sikkerhedsbur om føreren. Bokarten er væsentlig langsommere end gokarten. Udgangspunktet for aktiviteten er Motorgården i Hårlev.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• Cricket.jpg

Cricket: En sport for alle

Få fart over feltet med en sjov kamp cricket!

I et forløb med Køge Kricket Klub skal I både være aktive, lære at samarbejde, regne og få viden om den sportsgren, der stadigvæk er meget populær i de gamle engelske kolonier.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• stevns_folkedansere.png

Folkedans for alle

Folkedans er for alle - og børnene får sig et godt grin når vi kommer på besøg!
    Dans er godt for mange ting. Børnene udvikler balance og de oparbejder en kropsbevidsthed, som vil følge dem hele livet.
    Børnene opnår en sikker rumfornemmelse og undersøgelser viser at god motorisk udvikling fremmer indlæring.

Friluft og bålmad

Garderhytten i Strøby Ladeplads kan danne rammen og udgangspunkt for denne aktivitet, men også andre lokaliteter kan anvendes, såfremt det passer ind i en sammenhæng. Indholdet kan være mangfoldigt og aftales med det enkelte lærerteam.

• Følg Tråden og få Fortællinger fra Havnen

Se videofortællinger med historier fra Søndre Havn i Køge, fortalt af mennesker, som har og har haft deres daglige gang på havnen. Når I er ved havneområdet, kan I bruge jeres smartphones til at scanne QR-koderne og få adgang til filmene. Køge Byhistoriske Arkiv vil meget gerne hjælpe jer i gang med turen.

• Puttinggreen.JPG

Golf for sjov

Prøv at spille golf - det er sjovt!

Vallø Golfklub tilbyder skoleklasser, samt lærere og pædagoger, at de kan prøve at spille golf på meget lempelige vilkår.

Læs mere om Vallø Golfklub på www.valloe-golf.dk

Kajak

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske kajakforløb i PULS inden andet arrangement aftales.

Kajakforløb er på udvalgte steder langs kysten på Stevns eller i Tryggevælde Å.

Kano

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske kanoforløb i PULS inden andet arrangement aftales. Kanoforløb kan tilrettelægges ud fra den enkelte klasses ønsker og behov, med udgangspunkt i Solgårdsparken i Strøby Egede, hvor Ungstevns har 8 kanoer liggende. Forløb med kano på trailer kan også aftales, hvis et andet sejladsområde ønskes.

• Garderhytten.JPG

Leje af Garderhytten

Institutioner i Stevns kommune kan leje Garderhytten for et beskedent beløb. Garderhytten ligger lige ud til vandet i Strøby Ladeplads og har i sin umiddelbare nærhed strand, strandeng, sump, havn og skov at byde på, hvilket gør stedet til et ideelt sted i forhold til en række aktiviteter.

• Selsø Slot teatertasken.jpg

Lær dramatik, improvisation og oplæsning

TeaterTasken tilbyder kurser i dramatik, improvisation, skuespilsteknik, historiefortælling og oplæsning samt instruktion af amatører. Vi har erfaring i at undervise alle typer, bl.a amatørskuespillere, konfirmandhold og fagfolk som ønsker forskellige emner belyst, eksempelvis pædagoger omkring kropssprog og sproglig bevisthed.

• MTB 2.JPG

MTB (mountainbike)

Efter eleverne i 7. klasse har gennemgået det obligatoriske MTB-forløb i PULS, kan der aftales forløb i forlængelse af dette i forbindelse med idræt eller lejrskolelignende aktivitet.

• 8. årgang spinning + puls Hoter ab + SPY 006.JPG

Pulsregistrering

Det er en forudsætning at eleverne har gennemgået det obligatoriske forløb i PULS.

Pulsregistrering med Polar. Udstyret kan registrere op til 28 elever ad gangen, og de indsamlede data giver efterfølgende mulighed for idrætsfaglig snak.

• RIB.JPG

RIB sejlads

Det er en forudsætning at klasserne har gennemgået det obligatoriske RIB arrangement i PULS inden andet arrangement aftales.

En RIB er en gummibåd med fast skrog. Bådene er godkendte til sejlads med op til 12 personer per båd.

• skoleglædenu kopi.png

Teamwork, trivsel og motivation i undervisningen

Henrikleth.com har udviklet en række produkter og forløb til skolernes lærere, pædagoger, elever og forældre, som kan hjælpe med at øge elevernes trivsel, læring og motivation. Alt, hvad vi tilbyder, har et pædagogisk sigte, og vores kurser hjælper jer med at arbejde målrettet med elevernes læring, trivsel og alsidige, personlige udvikling.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.