Uddannelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• Big Bang - Naturfag for fremtiden

Big Bang er Danmarks største konference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Konferencen afholdes næste gang den 23.-24. marts 2017.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• LO Midtsjælland foto 1.png

Den danske model

Hvad er "Den danske model"? Hvorfor vil vi gerne fastholde "Den danske model" til regulering af arbejdsmarkedet, fremfor de modeller de øvrige lande i Europa anvender?

Er der konflikter mellem "Den danske model" og EU's fortolkning af arbejdsretten og de regulativer der vedrører arbejdsmarkedet? For eksempel arbejdskraftens fri bevægelighed?

Er et samarbejde i EU omkring arbejdsmarkedsforhold en fordel eller en ulempe for Danmark?

Hvordan blev "Den danske model" til?

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

• Skærmbillede 2017-03-13 kl. 08.21.56.png

Edu-caching

Edu-caching er bevælse og læring, i samspil med dagli undervisning. Edu-caching er udviklet til skoler, som et understøttende værktøj til den daglige undervisning og kravet om 45 minutters bevægelse hver dag. På platformen kan vælges enten eksistrende opgaveløb i Edu-banken eller egne produktioner. Opgaverne hentes ned til en smartphone og afvikles herfra.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • TGS greenkeeper.jpg

En greenkeepers hverdag

En greenkeeper kan arbejde ved golfanlæg, fodboldstadions og andre idrætsanlæg, hvor der er brug for en flot og nyklippet græsplæne.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• IMG_0007.JPG

Fossiler i Klinten

Stevns Naturcenter

Eleverne finder deres egne fossiler og hører om dengang en asteroide ramte Jorden og halvdelen af alle dyrearter uddøde.

Stevns Klint er UNESCO verdensarv

• HT 2.jpg

Haldor Topsøe A/S samarbejder gerne...

Haldor Topsøe A/S er international og førende inden for procesteknologi, heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.
    På Topsøes Katalysatorfabrik i Frederikssund arbejder mere end 700. Haldor Topsøe tilbyder både virksomhedsbesøg og deltagelse i læringsforløb som for eksempel Inno-elevforløb.

• Lærende og engagerende naturtilbud

Skal din klasse have et spændende og lærerigt naturtilbud med Slagelse Naturskole?

Hvad med et besøg i ”Geologiens Verden” hvor vi kommer rundt om såvel puslespilsten og istidens mammutter, som jordens dannelse og dinosaurernes uddøen? Eller en tur til ”Det salte hav”, hvor vi undersøger livet i strandzonen og på det lave vand?

• Børnehaver & Dagtilbud

Naturfagsmaraton

Naturfagsmaraton er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet, der skaber stor læringslyst og glæde for faget hos eleverne.

Ved at deltage i Naturfagsmaraton gennem en periode på skolen og det afsluttende lokale arrangement, får elever og lærere erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, som styrker elevernes motivation for at lære mere i de naturvidenskabelige fag.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• Astra novo foto.jpg

Novo Science Ambassadører

Astra giver dig mulighed for at få spændende naturvidenskabelige foredragsholdere på besøg på din skole.

• edison.jpg

Robotterne kommer

Lokalet kommer til at vrimle med små selvkørende robotter, når børn og voksne kaster sig ud i robotstyring og programmering. Efter en halv times introduktion kan både store og små styre robotten.

• Sct._Michael-aendret_10c795821c.jpg

Sct. Mikkels Kirke og Sogn

Sct. Mikkels Kirke og Sogn stiller gerne vores ekspertise til rådighed for de lokale skoler. Det gælder såvel præster som organist.

• Flakkebjerg Skolemuseum foto 2.jpg

Skole som i gamle dage med undervisningsforløb

Lad dine elever prøve, hvordan der var at gå i skole som i gamle dage i de originale omgivelser på Flakkebjerg Skolemuseum. Stedet fungerede som forskole fra 1904-1962. Oplev den intakte lærerbolig, hvor lærerinde Ingeborg Nielsen boede til sin pension.

• Flakkebjerg Skolemuseum foto 4.jpg

Skole som i gamle dage uden undervisningsforløb

• Skovsgård mølle æltemaskine.jpg

Skovsgaard Mølle og Bageri Museum

Bagerimuseet
    Museet har samlinger af håndværktøj, maskiner, brødvogne og kaner. Der udstilles desuden effekter med tilknytning til bager- og konditorfaget.

• unge_forskere foto.jpg

Unge forskere

Unge Forskere er en talentkonkurrence for børn og unge med interesse for naturvidenskab, teknologi og sundhed.