Uddannelse

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• Big Bang - Naturfag for fremtiden

Big Bang er Danmarks største konference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Konferencen afholdes næste gang den 23.-24. marts 2017.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

Tilbud i anden kommune

• LO Midtsjælland foto 1.png

Den danske model

Hvad er "Den danske model"? Hvorfor vil vi gerne fastholde "Den danske model" til regulering af arbejdsmarkedet, fremfor de modeller de øvrige lande i Europa anvender?

Er der konflikter mellem "Den danske model" og EU's fortolkning af arbejdsretten og de regulativer der vedrører arbejdsmarkedet? For eksempel arbejdskraftens fri bevægelighed?

Er et samarbejde i EU omkring arbejdsmarkedsforhold en fordel eller en ulempe for Danmark?

Hvordan blev "Den danske model" til?

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

• Skærmbillede 2017-03-13 kl. 08.21.56.png

Edu-caching

Edu-caching er bevælse og læring, i samspil med dagli undervisning. Edu-caching er udviklet til skoler, som et understøttende værktøj til den daglige undervisning og kravet om 45 minutters bevægelse hver dag. På platformen kan vælges enten eksistrende opgaveløb i Edu-banken eller egne produktioner. Opgaverne hentes ned til en smartphone og afvikles herfra.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • TGS greenkeeper.jpg

En greenkeepers hverdag

En greenkeeper kan arbejde ved golfanlæg, fodboldstadions og andre idrætsanlæg, hvor der er brug for en flot og nyklippet græsplæne.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• IMG_0007.JPG

Fossiler i Klinten

Stevns Naturcenter

Eleverne finder deres egne fossiler og hører om dengang en asteroide ramte Jorden og halvdelen af alle dyrearter uddøde.

Stevns Klint er UNESCO verdensarv

Tilbud i anden kommune