Natur & Friluftsliv

• Agersø Naturcenter

Agersø Naturcenter er det oplagte sted at tage hen, hvis undervisningen skal tage udgangspunkt i naturen, eller hvis I ønsker at vise, hvordan man også kan leve livet - med 5 minutter til strand og hav, enge, fugle- og dyreliv.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • 05b remtræk.JPG

Andelsmejeriet fra mælk til smør og ost

Se, hvordan det gamle andelsmejeri fungerer og følg mælkens vej fra rå mælk til smør og ost.

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• 25lsw9uyi3m9a32b.jpg

Besøg et rensningsanlæg

Hvad sker der med spildevandet. Hvad sker der med det vand som kommer i kloakken. Hvor løber det hen. Bliver det renset. Hvad sker det med papir fra toilettet m.m.

• Bregentvedgard2.jpg

Bregentvedgård - Økologisk landbrug

Bregentvedgård er et økologisk landbrug beliggende tæt på Niløse lidt nord for Dianalund på Midtsjælland. I en skøn natur på sydsiden af Åmosen ligger Bregentvedgård arealer i et bakket landskab grænsende op til Tersløse Bøgeskov. Gården er en gammel firlænget gård med driftsbygning fra 1835 og stuehus bygget i 1905.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

• sd.jpg

Da Danmark var under is

Historien om Danmarks landskab bygger på voldsomme kræfter, der har efterladt tydelige spor i landskabet. I vil lære at "læse" disse spor og deres historie. Historien om hvordan Danmark blev til.

• gardehusar-samling-uniformer.jpg

Den historiske samling på Gardehusarkasernen

I Historisk Samling kan du få ny viden om et gammelt regiment, om dets historie og om de mange effekter, der er samlet gennem årene. Derved bliver historien levende. Besøg kan kombineres med besøg i hestestaldene, varer ca 1 time, og med rundvisning på kasernens område.

• DisplayMediaq1.jpg

Destination Brorfelde - Mars

Der er måske ikke længe til, at det første menneske sætter fod på Mars. Vi vil sammen åbne for fortællingen om Mars. Kan vi overleve deroppe? Kan vi overhovedet komme derop? Og hvor og hvordan skal vi bo?

• Dyrenes Ambassadører

Mange børn kender mig fra tv-programmet Vilde Venner på DR, Ramasjang. Jeg har her på siden samlet et par af de overskrifter vi kan arbejde med. Se under mere info. Hvis du har andre ønsker, så brug mig som inspirationskilde og fagperson.

• Børnehaver & Dagtilbud