Motion & Bevægelse

• Agersø Naturcenter

Agersø Naturcenter er det oplagte sted at tage hen, hvis undervisningen skal tage udgangspunkt i naturen, eller hvis I ønsker at vise, hvordan man også kan leve livet - med 5 minutter til strand og hav, enge, fugle- og dyreliv.

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Skoleol_6.jpg

Atletik

Partnerskab

Korsør Atletik & Motion tilbyder at etablere nogle sjove og lærige undervisningsforløb for børn.

• badminton3.jpg

Badminton i skolen

Team Skælskør-Slagelse tilbyder et skole forløb med både træning og foredrag.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• image3.JPG

Book en atlet

Partnerskab

Hvad laver sportsfolk på højt niveau?
    Hvad motiverer dem?
    Hvordan præsterer de på højt niveau?

Få mulighed for at få en atlet ud og holde foredrag om at præsterer på højeste niveau i sportens verden.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

Tilbud i anden kommune

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.