Kreativitet

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• thumb_4983_default_medium.jpeg

ANIMATIONSWORKSHOP MED IPAD

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• Eventyrbillede.jpg

Et musikalsk eventyr

Sammen med Nykøbing Stadsorkester og Odsherred Garden får eleverne en interaktiv musikalsk oplevelser og efterfølgende får eleverne mulighed for at prøve instrumenterne sammen med musikerne. Det musikalske arrangement baserer sig på et eventyr, hvor mange de velkendte melodier og musikstykker fra børneteater, film og litteratur indgår.

• IMG_2866.jpg

Fortællingsværksted med Stop-motion animation på iPad

Stop-motion animation er én af mange spændende måder at skabe fortællinger på. På trods af dets digitale eksistens udfordrer det børnenes fantasi og lyst til at skabe i barnets egne omgivelser. At tage del i en animationsproces styrker børnenes beredskab for spontan ageren og opøver deres evner for en kreativ og dynamisk gruppearbejdsproces.

• Musik Indskoling.jpg

Giv stemmen liv

Sang styrker intelligensen!
    Sang styrker sproget!
    Sang er sjovt!

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.24.56.png

Go Creative

Kunne du tænke dig, at dine elever blev en del af en stor kreativ national indsats? At de får mod til at drømme og kompetencer til at handle på deres drøm? At de får mulighed for at få deres bidrag vist i et stort nationalt webgalleri? Så er Go Creative noget for dig.

• Skærmbillede 2016-06-06 kl. 22.44.56.png

Kongegaarden. Harald Isenstein

Isenstein samlingen på Kongegaarden omfatter over 7.000 værker samt en rækker tekster på tysk.

• Kongegaarden foto Korsør i 1700.jpg

Kongegaarden. Korsør i 1700 tallet.

Kongegaardens arkiv omfatter omkring 30 artikler om Kongegaardens historie, om livet i bygningen og i Korsør i 1700-tallet. I billedarkivet findes der mere end 60 kort, prospekter og fotos med relation til både Kongegaarden og Korsør. Eleverne har derfor mange muligheder for at orientere sig, udvælge oplysninger og behandle disse i et emne eller projektarbejde efter eget valg.

• Kongegaarden foto maler.jpg

Kongegaarden. Kunstdage - Keramik og tegning

Kongegaarden arrangerer workshops med keramiker Søren Nielsen fra AD Libitum, tegner, fotograf og grafiker Charlotte Troldahl og maler og skulptør Jonna Green.