Faglig Sparring

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud

Astra

Er jeres fagteam klar til at arbejde med de fællesfaglige fokusområder frem mod den fælles prøve i fysik/kemi, biologi og geografi? Astra tilbyder temadage der kan hjælpe dit fagteam på vej!

• Big Bang - Naturfag for fremtiden

Big Bang er Danmarks største konference og messe for alle der underviser, formidler eller forsker inden for det naturfaglige og naturvidenskabelige felt i grundskolen, på ungdomsuddannelserne og de videregående uddannelser. Konferencen afholdes næste gang den 23.-24. marts 2017.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

Tilbud i anden kommune

• Få hjælp til din udeskoleundervisning

Er du lærer eller pædagogisk medarbejder på en skole? Har du brug for sparring eller hjælp til at udvikle eller videreudvikle dit arbejde med udeskole?

• krigensredskaber.jpg

Introtur til undervisning på Stevnsfort

Til grupper af lærere eller undervisere tilbyder vi en særlig tilrettelagt guidetur på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der kombinerer et fagfagligt indblik med didaktiske overvejelser og introduktion til museets undervisning. Varighed: 1½ time

Tilbud i anden kommune

• skovtræning marts 2013 052.JPG

Skovtræning - Undervisningsforløb for lærere

Idéer og sparring til hvordan naturen kan inddrages i idrætsundervisningen, hvordan skoven bruges som træningsrum?

• SSP Foredrag.jpg

SSP samarbejdet i Slagelse

Samarbejde mellem Skole, Politi og Center for Børn, Unge og Familie. SSP samarbejdet handler om at forebygge, at børn og unge ikke kommer ud i kriminalitet og misbrug.