Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Bregentvedgard2.jpg

Bregentvedgård - Økologisk landbrug

Bregentvedgård er et økologisk landbrug beliggende tæt på Niløse lidt nord for Dianalund på Midtsjælland. I en skøn natur på sydsiden af Åmosen ligger Bregentvedgård arealer i et bakket landskab grænsende op til Tersløse Bøgeskov. Gården er en gammel firlænget gård med driftsbygning fra 1835 og stuehus bygget i 1905.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

Tilbud i anden kommune

• LO Midtsjælland foto 1.png

Den danske model

Hvad er "Den danske model"? Hvorfor vil vi gerne fastholde "Den danske model" til regulering af arbejdsmarkedet, fremfor de modeller de øvrige lande i Europa anvender?

Er der konflikter mellem "Den danske model" og EU's fortolkning af arbejdsretten og de regulativer der vedrører arbejdsmarkedet? For eksempel arbejdskraftens fri bevægelighed?

Er et samarbejde i EU omkring arbejdsmarkedsforhold en fordel eller en ulempe for Danmark?

Hvordan blev "Den danske model" til?

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

• Skærmbillede 2017-03-13 kl. 08.21.56.png

Edu-caching

Edu-caching er bevælse og læring, i samspil med dagli undervisning. Edu-caching er udviklet til skoler, som et understøttende værktøj til den daglige undervisning og kravet om 45 minutters bevægelse hver dag. På platformen kan vælges enten eksistrende opgaveløb i Edu-banken eller egne produktioner. Opgaverne hentes ned til en smartphone og afvikles herfra.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • TGS greenkeeper.jpg

En greenkeepers hverdag

En greenkeeper kan arbejde ved golfanlæg, fodboldstadions og andre idrætsanlæg, hvor der er brug for en flot og nyklippet græsplæne.

• HT 2.jpg

Haldor Topsøe A/S samarbejder gerne...

Haldor Topsøe A/S er international og førende inden for procesteknologi, heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.
    På Topsøes Katalysatorfabrik i Frederikssund arbejder mere end 700. Haldor Topsøe tilbyder både virksomhedsbesøg og deltagelse i læringsforløb som for eksempel Inno-elevforløb.

Tilbud i anden kommune

• Hold varmen - SK-Forsyning

Hvor kommer fjernvarmen i Slagelse Kommune egentlig fra? Det og mange andre spørgsmål vedr. opvarmning og energi kan man få svar på ved at besøge SK Forsynings energiafdeling. Vi kan tilbyde en rundvisning på Slagelse kraftvarmeværk, Korsør kraftvarmeværk eller varmeværket på Stop 39.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• YderZonen - Basisbesøg.

YderZonen er et miljøformidlingsprojekt, hvor skoleklasser og andre interesserede kan lære om vand, energi, affald og miljø. Formidlingen i YderZonen er vedkommende, udfordrende og handlingsorienteret og har til formål at inspirere elevernes interesse for den naturfaglige verden.