Skolernes Venner

• birkeroed_skole.jpg

BIRKERØD SKOLE
    0 tilbud

Her er Birkerød Skoles venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• bistrupskolen_facade.jpg

BISTRUPSKOLEN
    0 tilbud

Her er Bistrupskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• dronningg+Ñrdskolen_facade.jpg

DRONNINGGÅRDSKOLEN
    0 tilbud

Her er Dronninggårdskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• høsterkøbskole_facade.jpg

HØSTERKØB SKOLE
    0 tilbud

Her er Høsterkøb Skoles venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• n+ªrumskole_facade.jpg

NÆRUM SKOLE
    0 tilbud

Her er Nærum Skoles venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• ny_holte_skole_facade.jpg

NY HOLTE SKOLE
    0 tilbud

Her er Ny Holte Skoles skolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• sj+ªls+©skolen_facade.jpg

SJÆLSØSKOLEN
    0 tilbud

Her er Sjælsøskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• sj+ªls+©skolen_facade.jpg

SJÆLSØSKOLEN

• skovlyskolen.jpg

SKOVLYSKOLEN
    0 tilbud

Her Skovlyskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• Toftevangskolen_facade.jpg

TOFTEVANGSKOLEN
    0 tilbud

Her er Toftevangskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• tr+©r+©dskolen_facade.jpg

TRØRØDSKOLEN
    0 tilbud

Her er Trørødskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve? Måske arbejder du et firma, du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her.

• vangeboskolen_facade.jpg

VANGEBOSKOLEN
    0 tilbud

Her Vangeboskolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve?

• vedb+ªk_6.jpg

VEDBÆK SKOLE
    0 tilbud

Her er Vedbæk Skolens venner, der har lyst til at være med i undervisningen. Har du et spændende job, en fritidsinteresse eller kan du noget, der er sjovt og lærerigt for børn og unge at opleve?