Skolernes Venner

• asnæs.jpg

Asnæs/Sydskolen
    0 tilbud

Her er Asnæs/Sydskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• billesvej.jpg

Billesvej/Nordskolen
    0 tilbud

Her er Billesvej/Nordskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• egebjergskole.jpg

Egebjerg/Nordskolen
    1 tilbud

Her er Egebjerg/Nordskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• fårevejle.jpg

Fårevejle/Sydskolen
    0 tilbud

Her er Fårevejle/Sydskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• grundtvigsvej.jpg

Grundtvigsvej/ Nordskolen
    0 tilbud

Her er Grundtvigsvej/Nordskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Højby.png

Højby/Nordskolen
    0 tilbud

Her er Højby/Nordskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• hørve.jpg

Hørve/Sydskolen
    0 tilbud

Her er Hørve/Sydskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• odden.jpg

Odden/Nordskolen
    0 tilbud

Her er Odden/Nordskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• vig.jpg

Vig/Sydskolen
    0 tilbud

Her er Vig/Sydskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".