Motion & Bevægelse

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.42.37.png

Dans for sjov

Sjov dans for alle. Kræver ingen forudsætninger. Giver god motion.

• folkedans børn.JPG

Dans med Fårevejle Folkedanserforening - En rigtig sjov motionstime

Det er sjovt at danse folkedans. Ofte kvadrilledans, hvor 8 personer danser sammen og skal lære at koordinere, følge rytme, nyt trin, osv. til festlig folkemusik. Det giver garanteret sved på panden og glade grin.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• 20150918_103632_resized.jpg

DM i Skydning

Skal dine elever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning? Deltag i DM i 15 meter riffelskydning for 5. klassetrin, en holdkonkurrence for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler klassen i et fællesskab.

• yoga for børn.jpg

Hatha yoga er for små og store.

Ved at dyrke Hatha yoga arbejder vi med ro og smidighed i hele kroppen. Øvelserne giver smidighed, vores fokus på åndedrættet giver ro og afspænding giver helhed og følelse af velvære.

• Håndbold - Alle børn i spil

Få en god oplevelse med leg, spil og bevægelse, der skaber glæde og trivsel for eleverne. Håndbold er en holdsport, hvor individuelle præstationer og teamwork går hånd i hånd, og alle børn inkluderes i spillet. Håndbold styrker motorik, bevægelse og kondition. Inspirerer børnene til at starte på en sund fritidsaktivitet.

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

• Esther Aktivitet.jpg

Kreativ Dans

En heldags danseworkshop med fokus på kreativitet og bevægelse. Børnene og de unge vil blive udfordret kropsligt både i samarbejde med andre og i selvstændigt arbejde. Danse-og bevægelsesglæde er centrum for denne dag, og kreativiteten får frit spil når vi legende går igang med at bevæge os til musik.