Motion & Bevægelse

• Alle børn i spil - Håndbold i skolen

Dansk Håndbold Forbund og de lokale håndboldklubber hjælper jer godt i gang. Vi tonser og tumler med bolden, som vi synes er verdens bedste legeredskab. Vi viser jer blandt andet, hvordan I spiller Totalhåndbold eller Street Håndbold på små mini-baner i skolen.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Badminton i skolen

Dansk Skoleidræt og DGI Badminton står bag et initiativ, der skal øge interessen for badminton – både i skolen og fritiden. Det gør vi bl.a. via tre forskellige tilbud, der har til formål at give dig som lærer ny inspiration til idrætstimerne, og eleverne masser af sjov og udfordring.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

• 20150918_103632_resized.jpg

DM i Skydning

Skal dine elever være Danmarks bedste skolehold i skoleskydning? Deltag i DM i 15 meter riffelskydning for 5. klassetrin, en holdkonkurrence for både drenge og piger. Det er en sjov og anderledes idræt, der samler klassen i et fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

• thumb_6293_default_medium.jpeg

Sæt roning på skoleskemaet

Attention… Go! er et læringstilbud for mellemtrinnet og udskolingen bestående af både teoretisk og praktisk undervisning i romaskiner. Omfatter undervisningsmateriale til 4-6 lektioner (à 1,5-2 timer).