Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Entreprenørskab og Innovation

Future Talents er et nyt initiativ der har til formål at udbrede iværksætteri og innovation til elever på de danske folkeskoler – altså til fremtidens talenter.  Gennem kreativ undervisning vil eleverne lære om entreprenante metoder og teknikker, der vil fremme deres lyst og evne til at tænke og arbejde innovativt. Undervisningen sker ud fra individuelle forløb med den enkelte skole og kan eksempelvis tage form som foredrag, workshops eller længerevarende forløb.

Gårdens dyr

Varme grisetryner, pippende kyllinger og en mark fyldt med dampende kokasser. Kom med helt tæt på landbrugets sjove dyr.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.