Talent

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • 1 - Identifikation af talent

I Lyngby-Taarbæk kommune skal alle talentfulde børn og unge udfordres, og deres fulde potentiale skal udnyttes.

I dette tilbud kan lærere og pædagoger finde inspiration til, hvordan vi kan identificere elever med et særligt potentiale.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • KNORD_ALLE_udd_RGB_800px.png

Besøgsdag på Sportscollege Lyngby (STX)

Hvad vil det sige at gå på Lyngby Sportscollege? Deltag i dette elev-til elev program og følg en af vores meget dygtige sportscollegeelever.

• biotech2.png

Biotech Academy

Biotech academy tilbyder forskellige undervisningsprojekter målrettet de naturfaglige fag og I kan blive testklasse på igangværende projekter.

• Book en ekspert fra Engineer the future

Book en ingeniør-ekspert fra Engineer the future, til at fortælle om naturfag i anvendelse og hvad man kan bruge naturfag til indenfor eksempelvis ingeniørfaget.

• scienceambas.jpg

Science ambassadør

Et hold af unge talentfulde specialestuderende inden for naturvidenskabelige og bioteknologiske uddannelser holder gratis naturvidenskabelige foredrag for elever i 8. - 10. klasse og gymnasiet.

• VGBanner_Logo_VirumGymnasium_AgencyFB_AA2_Groen_GraaBaggrund_700x150_NytTrae.png

Scienceambassadører fra Virum Gymnasium

Book et par dygtige scienceelever, der har ekspertise og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

De ældre elever kan agere gode rollemodeller og lærer selv en masse af at blive forpligtet på formidling af fagligt stof til andre.

Sprogambassadører fra Virum Gymnasium

Book et par dygtige fremmedsprogselever, der har ekspertise og brænder for lige præcis jeres fag og emne.

Det er nemt og kan give et frisk motiverende pust i undervisningen.

• untitled.png

Udfordringsopgaver til dansk i 8.klasse

Her kan du se kommunens fagskonsulent i dansk, og lærer på Fuglsanggårdskolen, Pernille Tjellesens eksempel på, hvordan man kan lave udfordringsopgaver i dansk i 8.klasse.

• engelsk.jpg

Udfordringsopgaver til engelsk i indskolingen

Her kan du se kommunens fagskonsulent i fremmedsprog og lærer på Virum Skole Dea Jespersens eksempel på, hvordan man kan lave udfordringsopgaver til engelsk i 3. klasse.

• paris.jpg

Udfordringsopgaver til fransk i 8.klasse

Her kan du se kommunens fagskonsulent i fremmedsprog og lærer på Virum Skole Dea Jespersens eksempel på, hvordan man kan lave udfordringsopgaver til fransk i 8.klasse.

• Udfordringsopgaver til naturfag

Her kan du se kommunens fagskonsulent i naturfag og lærer på Kongevejens Skole Jesper Rud Christoffersen give eksempler på, hvordan man kan lave udfordringsopgaver i faget biologi.