Uddannelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • 111.png

Bestil en elevambassadør fra Roskilde Tekniske skole

Roskilde Tekniske Skole har uddannet elever til at fortælle om uddannelserne, studiemiljøet og kammeratskabet på skolen - også kaldet elevambassadører. De tager med til uddannelsesmesser, informationsarrangementer eller besøg i grundskolen.

• BGK1.jpg

BGK - Billedkunstgrundkursus

Drømmer du om at komme ind på et af Kunstakademierne, en design- eller arkitektskole? Så er det 3-årige forberedende studieforløb på Køge BGK måske noget for dig. Undervisningen er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der har talent. Du får faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• Kulturjagt Køge Bugt

Gå på opdagelse i kulturmiljøerne langs hele Køge Bugt - fra Greve i nord over Solrød og Køge til Stevns i syd. Hjemmesiden giver en masse viden og guider jer videre til spændende oplevelser med historien. Den indeholder også mange gode fotografier, tekster, quizzer og meget andet til jeres undervisning.

• COLOURBOX9080958.jpg

Lov og Ret

Arbejdet med jura og retspraksis er et spændende og altsidigt job. Hos DreistStorgaard Advokater tilbyder vi foreløbigt praktikpladser og virksomhedsbesøg for dig og din klasse.

Naturfagsmaraton

Naturfagsmaraton er et undervisningsforløb til 5. og 6. klasser i hele landet, der skaber stor læringslyst og glæde for faget hos eleverne.

Ved at deltage i Naturfagsmaraton gennem en periode på skolen og det afsluttende lokale arrangement, får elever og lærere erfaringer med undersøgende og praktisk undervisning, som styrker elevernes motivation for at lære mere i de naturvidenskabelige fag.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.