Faglig Sparring

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • BGK1.jpg

BGK - Billedkunstgrundkursus

Drømmer du om at komme ind på et af Kunstakademierne, en design- eller arkitektskole? Så er det 3-årige forberedende studieforløb på Køge BGK måske noget for dig. Undervisningen er målrettet unge mellem 15 og 25 år, der har talent. Du får faglig viden, metodisk færdighed og kompetence i kreative, kunstneriske og formgivningsrelaterede fag.

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• Hit med Historien billede.png

Hit med Historien: Køge Bys Historie for Børn

"Hit med Historien: Køge bys Historie for Børn" er en serie bøger, der gør det interessant for Køges børn og unge at læse og lære om den egn, de bor i.

I samråd med Køge Mueseum og Køge Bibliotekerne kan du finde inspiration til at tilrettelægge et spændende undervisningsforløb.

• Still0503_00001.jpg

Innovationslab på Tapperiet

"Innovations Laboratorium" på Tapperiet er en sjov og anderledes måde at arbejde med kulturel innovation, projektarbejde og iværksætteri på!

• Introkursus for lærere og pædagoger i 3D-design og 3D-print

Med et introkursus i 3D-design og 3D-print bliver I klædt på til at undervise og arbejde med eleverne på en sjov og anderledes måde.

Real Dream udbyder kurset, der er spefikt rettet mod lærere og pædagoger i folkeskolen.

• krigensredskaber.jpg

Introtur til undervisning på Stevnsfort

Til grupper af lærere eller undervisere tilbyder vi en særlig tilrettelagt guidetur på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der kombinerer et fagfagligt indblik med didaktiske overvejelser og introduktion til museets undervisning. Varighed: 1½ time

Tilbud i anden kommune

• Køge Skakklub2.png

Skak som vidensformidler

Sæt skak på skoleskemaet og styrk elevernes logiske sans, koncentrationsevne, tålmodighed og sociale kompetencer.

Køge Skakklub tilbyder at komme ud på skolerne med forskellige skakaktiviteter, der både retter sig mod elever, lærere og pædagoger.

• skovtræning marts 2013 052.JPG

Skovtræning - Undervisningsforløb for lærere

Idéer og sparring til hvordan naturen kan inddrages i idrætsundervisningen, hvordan skoven bruges som træningsrum?

• Svenstrup Naturskole

På Svenstrup Naturskole tilbyder vi gratis forløb til skolerne i Køge. Vi har aktiviteter, der er med til at støtte op om de Fælles Mål samt de Pædagogiske lærerplaner, og vi tilbyder at skræddersy og udvikle korte eller længere forløb i samarbejde med jer. Oplevelserne i og med naturen kan foregå på skolen eller ved nogle af de mange naturpletter i Køge nær skov, sø og hav.