Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • 3D-design og 3D-print for elever med særlige behov

En del elever med Autisme, Aspergers og ADHD er særligt gode til designe 3D-modeller. I et motiverende og sjovt forløb med RealDream arbejder vi både fælles i klassen med 3D-design og print og individuelt med design, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs kompetencer.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Gartneri Toftegaard2.png

Besøg og oplevelser på chili- og tomatgartneri

Hvor kommer grøntsagerne fra, og hvorfor er en chili stærk?

Gartneri Toftegaard glæder sig til at møde 3 folkeskoleklasser om året f.eks. til en snak om økologi, respekt og forståelse for naturen og mangfoldigheden af smagsoplevelser.

• Borgmesterbesøg

At være borgmester er et travlt og spændende job. Det vil Køges borgmester, Flemming Christensen, meget gerne fortælle mere om.

Borgmesteren byder dig og din klasse velkommen på Rådhuset eller tilbyder at komme på besøg på jeres skole.

• Camp Adventure - Klatrepark

Skift klasseværelset ud med en tur til Danmarks største klatrepark, og giv eleverne en social oplevelse, som samtidig udfordrer deres fysik. På trætopbanerne fokuseres på koordination, tålmodighed, koncentration og balance igennem læring i naturen. Banerne har forskellige sværhedsgrader, som garanterer alle en sjov, tryg og spændende dag.

Tilbud i anden kommune

• LO Midtsjælland foto 3.png

Dine rettigheder på arbejdsmarkedet

Aftaler, love, overenskomster.

Er der nogen forskel???? Og hvad betydning har det for mit arbejde????

Tilbud i anden kommune

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• Tapperiet.jpg

Kulturstarter/ Iværksætteri på Tapperiet

Træn iværksættermusklerne i Tapperiets professionelle rammer!

Vil I afholde en koncert, et foredrag eller servere lækker mad i caféen? Hvad er PR-strategien, hvor meget skal der købes ind og stemmer kassen, når arrangementet er afviklet?

• COLOURBOX9080958.jpg

Lov og Ret

Arbejdet med jura og retspraksis er et spændende og altsidigt job. Hos DreistStorgaard Advokater tilbyder vi foreløbigt praktikpladser og virksomhedsbesøg for dig og din klasse.

• Læringsworkshop for elever i 3D-design og 3D-print

Real Dream tilbyder læringsforløb og workshops, hvor I lærer at designe 3D-modeller og printe dem ud på en 3D-printer. Forløbet er produktorienteret med udgangspunkt i jeres individuelle kompetencer og mål. Undervisningen er motiverende og it-baseret, og den rummer faglige mål for forskellige fag.

• Thue med ænderne.jpg

Millionær eller konkurs - få opskriften

Hvem vil ikke gerne være millionær? Der er overordnet to måder at blive rig på: Den fornuftige og den hasarderede. Begge metoder kan være lige gode, men man skal kende spillereglerne og konsekvenserne af ens valg. Spar Nord Køge Bugt tilbyder eleverne en snak om vigtigheden af at have et overblik over sin økonomi.

• Naturvidenskabernes hus foto.png

Naturvidenskabernes Hus

Naturvidenskabernes Hus er et non-profit udviklings- og besøgscenter. Vi udvikler anvendelsesorienteret og autentisk undervisning, der skal inspirere flere unge til at vælge en uddannelse inden for naturvidenskab og teknologi til gavn for erhvervslivet, samfundet og en fælles bæredygtig fremtid.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.