Motion & Bevægelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.42.37.png

Dans for sjov

Sjov dans for alle. Kræver ingen forudsætninger. Giver god motion.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• SFO 1 Vipperød.JPG

Folkedans - motion og danse lege

Vipperød og Omegns Folkedanser forening til gerne tilbyde kurser i dans, dragtsyning-/historie, knipling. Vi kan aftale nærmere om forløb og indhold der kan passe ind i undervisningsplanen. Vi kommer meget gerne ud til jer på skolerne og deltager i jeres undervisning i løbet af skoledagen.

• Ungedans.jpg

Folkedans i skolen – fra sanglege til Lancier

Et indslag i emneugen eller noget nyt i musik- eller idrætstimen? Sanglege og lette folkedanse i institutionen og indskolingen, folkedanse tilpasset aldersgruppen på mellemtrin og udskoling eller en lancier til lærerne og pædagogerne. Lad os snakke om mulighederne for et arrangement hos jer.

• POLFOTO_53610478.jpg

Friluftsliv

Formålet med disse ture er, at give eleverne indblik i og forståelse for, hvordan friluftsliv kan bruges både i deres hverdag og generelt. Udover det give dem indsigt i friluftsliv som læringsrum.

• POLFOTO_22186348 (1).jpg

Håndbold i idræt

Holbæk håndboldklub tilbyder træninglektioner, hvor legen med bolden er i centrum. Der gives et indblik på håndbold som holdsport. Hvor forskellige aspekter og muligheder, både individuelt og fælles præsenteres. Men frem for alt, tilbydes en time med et sjov, motorisk og motionsrigt spil

• Pandekagenboden-672x372.jpg

I nattens mulm og mørke - En mytetur i Middelalderen; er inkl. overnatning i Salshuset og telte

Overnatning, middelaldermad og uhygge. Få lov til at lave mad over bål og sov som de gjorde tilbage på Abselons tid. Ulvsborgs naturvejleder giver et spændende og uhyggeligt indblik i Middelalderens mange myter. Her kan du bruge foreningspuljen; kontakt din afdelingsleder.

• POLFOTO_37038332.jpg

Naturen som kreativt rum

At give eleverne en bredere forståelse for, hvordan man kan bruge naturen til at frembringe egne kunstværker mm. Bruge egne sanser, og bibringe en forståelse for de forskellige typer planter, træer og buske der findes og hvordan de igennem tiderne er blevet brugt til forskellige formål både i industrien og som kunstneriske effekter .

• POLFOTO_24682346.jpg

Naturen som Teambuilder

Formålet med disse ture er, at elever og lærere oplever at naturen rummer en evne til at få skabt et større sammenhold og samarbejde, samt lære noget om gruppeproces og gruppedynamik

Tennis i skolen

Tennis er en sport som garanterer moderat motion og kan give adgang til gode sportslige og sociale oplevelser igennem hele livet. Tennis kan i dag spilles nemt af alle uanset alder med hjælp af forskellige bolde, ketsjerstørrelser og baner.

• 2.JPG

Ung og Sund i Holbæk

Ung og Sund i Holbæk tilbyder oplæg om sundhed, ernæring, vægttab, sundhedsadfærd, sundhedspolitikker og strategier for både personale og elever.

Vi kan målrette oplæg og forløb efter jeres behov.

• Trelleborg grundskoler.jpg

Viking på Trelleborg

Udforsk den 1000 år gamle ringborg. Gå på jagt efter Trelleborgs skatte udendørs eller i museets udstilling og find vikingekrigerens sværd, spyd eller økse i museets udstilling.

• Historisk værksted.jpg

Værksted og sejlads Vikingeskibsmuseet

Arbejd og sejl ud som vikingerne! På Vikingeskibsmuseet kan I arbejde som bådebyggere og reblæggere – præcis som vikingerne gjorde det, når de byggede deres skibe.