Motion & Bevægelse

7'eren

Holbæk Kommune v. UngHolbæk samt en række idrætsklubber og foreninger, har igen fornøjelsen af at invitere alle jeres 7. klasseelever til det tilbagevendende arrangement, 7'eren. Arrangementet er for alle 7. klasser i Holbæk Kommune og vi håber, at alle kan deltage.
    Tidspunkt: Torsdag d. 7. september 2017 kl. 8.30 - 14.45.
    Sted: På og omkring Holbæk Stadion, Borgmestergårdsvej 11, 4300 Holbæk.

Badminton på skoleskemaet

Det er sjovt at spille badminton! Spillet er ikke bare god motion og taktisk udfordrende, det er også en social sport, der byder på masser af godt samvær med andre. Badminton kan spilles af alle aldersgrupper og giver derfor altid mulighed for en rask kamp.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.42.37.png

Dans for sjov

Sjov dans for alle. Kræver ingen forudsætninger. Giver god motion.

• IMG_6662.JPG

DGI SMARTsport

Teknologien og brugen af smartphones fylder mere og mere i hverdagen. Udnyt udviklingen til din fordel, med SMARTsport får du inspiration til hvordan forskellige apps kan skabe mere bevægelse på skolen.

DM i Riffelskydning for 5. klasser - Vind 8.000kr. til klassekassen

Førstepladsen vinder 8.000 kr. til klassekassen ved DM i skoleskydning for hele landets 5. klasser. En fantastisk øvelse i koncentration, udholdenhed og balance for både drenge og piger. Det er både sjovt, udfordrende og godt for klassens fællesskab.

• FIFA 11 For Health

”FIFA 11 for Health” er et gratis lærings- og sundhedsforløb for 5. klasser, udviklet i samarbejde mellem DBU, Københavns Universitet og FIFA. Forløbet er testet af på 9 skoler med stor succes og viser, at eleverne øger deres sundhedsviden, sociale trivsel og ikke mindst deres fysiske sundhed uanset niveau. Og alt dette kun på 2x45 minutter om ugen over 11 uger.

• SFO 1 Vipperød.JPG

Folkedans - motion og danse lege

Vipperød og Omegns Folkedanser forening til gerne tilbyde kurser i dans, dragtsyning-/historie, knipling. Vi kan aftale nærmere om forløb og indhold der kan passe ind i undervisningsplanen. Vi kommer meget gerne ud til jer på skolerne og deltager i jeres undervisning i løbet af skoledagen.

• Ungedans.jpg

Folkedans i skolen – fra sanglege til Lancier

Et indslag i emneugen eller noget nyt i musik- eller idrætstimen? Sanglege og lette folkedanse i institutionen og indskolingen, folkedanse tilpasset aldersgruppen på mellemtrin og udskoling eller en lancier til lærerne og pædagogerne. Lad os snakke om mulighederne for et arrangement hos jer.

• POLFOTO_53610478.jpg

Friluftsliv

Formålet med disse ture er, at give eleverne indblik i og forståelse for, hvordan friluftsliv kan bruges både i deres hverdag og generelt. Udover det give dem indsigt i friluftsliv som læringsrum.