Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Besøg Danmarks største Bog & idé butik

Holbæk Bog & idé ligger på Smedelundsgade i Holbæk. Vi er den fysisk største boghandel i Danmark. Vi ejer samlet 10 Bog & idé butikker alle beliggende på Sjælland. Bl.a. derfor gør vi tingene lidt anderledes end resten af landets butikker. Det vigtigste for os er fantastisk kundeservice, bredt vareudvalg og de rigtige priser.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Svanholm fællesfoto.jpg

Svanholm Gods

Rundvisning på Svanholm, der drives økologisk af 85 voksne og 46 børn. Et gods med fælleskøkken, boliger, arbejdspladser, cafe, gårdbutik, landbrug, marker, kostald, klappegeder, drivhuse, børnehuse, skove, vindmølle, solceller, eget spildevandsrensning, 40 biler, 17 traktorer, gravhøje, historiske bygninger og masser af liv. Rundvisning kan tilrettelægges med fokus på egne ønsker.

Tilbud i anden kommune