Uddannelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Amnesty.JPG

Amnesty International

Amnesty har udviklet en række undervisningsmaterialer til undervisning i folkeskolen, som I gratis kan benytte. Materialerne er tilpasset elevernes alderstrin og er opdelt i indskolingen, mellemtrin og udskolingsniveau.

• dinturnupasofieh billede.jpeg

Brætspillet Hvem Har Magten: En 2 timers klassesession om demokrati, magt og indflydelse

Hvem har magten er et brætspil for udskolingselever, hvor eleverne kæmper om at få mest indflydelse i den demokratiske proces og om at blive statsminister. Spillet er en sjov introduktion til demokratiet, som giver læreren et godt udgangspunkt for den videre undervisning i demokratiet i klassen.

• Dannebrog.png

DEMOKRATIFORSTÅELSE OG MEDBORGERSKAB

Demokratiet i Danmark er en selvfølgelighed for de fleste, men hvordan hænger det hele egentlig sammen.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• 3F.jpg

Fagbevægelsen - 3F

Lær om den danske fagbevægelse, dine rettigheder som ung fritidsjobber eller hvordan det danske arbejdsmarked fungerer.

• Frederiksborg Gymnasium.PNG

Frederiksborg Gymnasium og HF - brobygning for 8. og 9. klasser

Frederiksborg Gymnasium og HF tilbyder fagspecifikke brobygningsforløb for dig og dine elever. Deltag i forløb inden for eksperimentel science, musik og kultur, det globale samfund, idræt og sundhed, matematik i virkeligheden samt sprog og det internationale.

• Få besøg af underviser fra HHX

Lær om virksomhedsøkonomi, kulturforståelse og meget mere gennem et samarbejde med Handelsgymnasiet i Hillerød.

• tec talent.jpg

H.C. Ørsted Talent

H.C. Ørsted-talent er særlige undervisningsforløb på H.C. Ørsted Gymnasiet, der kan give interesserede elever i folkeskolens 8. - 10. klasse flere faglige udfordringer i naturvidenskabelige fag og matematik, end de normalt ville kunne få i fagene i deres klasse. Niveauet i undervisningen vil svare til det niveau, som elever på 1.g på H.C. Ørsted Gymnasiet møder.

Tilbud i anden kommune

• KNORD.JPG

Hillerød skaber innovation

Handelsskolen i Hillerød (KNORD) inviterer alle 7. og 8. klasse i Hillerød Kommune ind til en innovativ læringsproces i oktober, når succesen "Hillerød skaber innovation" løber af stablen igen. Eleverne deltager i et forløb, hvor de gennemgår en kreativ proces, der fører frem til en idé.

• Hillerødmesterskaber i madkundskab

Hillerødmesterskaberne i madkundskab er et undervisningsforløb og en nervepirrende madkonkurrence for elever på tværs af Hillerød Kommunes folkeskoler. Forløbet gennemføres i tæt samarbejde med skolerne og Erhversskolen i Hillerød. Eleverne får viden om sunde råvarer og lærer at samarbejde kreativt om madlavning. Det kan være din klasse der vinder!

• Iværksætteri på skoleskemaet

C4 er et moderne iværksætterhus i Hillerød fuldt af dygtige mennesker, der ved noget om iværksætteri og innovation, og de vil gerne i kontakt med din skoleklasse, hvis I arbejder med iværksætteri, innovation og meget mere.

• Miljøtek.JPG

Miljøteknologuddannelsen i Hillerød

Besøg miljøteknologuddannelsen og lær mere om miljøet og hvordan vi passer på det. På besøget har I mulighed for at arbejde med miljømålinger eller prøvetagning, både i felten og laboratoriet.

• Netværk for brobygning i matematik

Netværket for brobygning i matematik er et samarbejde mellem matematiklærere i Hillerød og omegn. Netværket har deltagere fra grundskole, hhx, htx, hf og stx, og dets formål er at reducere problemerne i matematik ved overgangen fra grundskolen til gymnasiet.

• Penge & privatøkonomi

Lær om penge og privatøkonomi! Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der styrker børnenes viden om penge og lån. Danske Banks undervisningsmateriale er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen.

• programmering 5.jpg

PROGRAMMERING

Det er vigtigt, at elever ikke kun lærer at bruge IT, men også at de lærer at kunne være kreativt skabende med IT. Lige fra indskolingen og kodning i Schratch  til mere kompleks programmering i udskolingen kan eleverne få læring og forståelse for teknoliogien.

• På besøg i BAUHAUS

Et besøg hos BAUHAUS kan lære eleverne om alle de mange forskellige opgaver, der skal løses i en stor detailhandel - lige fra sortering af skrald til optælling af varer. Desuden bliver eleverne præsenteret for, hvilke job- og karriereveje, der er i BAUHAUS.

• Skovskolen i Nødebo

På området omkring Skovskolen i Nødebo kan du anvende en række friluftsfaciliteter til udeskole og motion og bevægelse. Skovskolen tilbyder også særlige arrangementer, forløb, kurser og videreuddannelse mod betaling.

• SOPU's tilbud af valfag til folkeskolerne

Udbud af valgfag og temadage med afholdelse af Erhvervsskolen SOPU, som udbyder kurser og EUD- og EUX-uddannelser indenfor områderne omsorg, sundhed og pædagogik.

• Sparekassen Sjælland - økonomi

I Sparekassen Sjælland støtter vi op om uddannelse og talentudvikling. Det betyder blandt andet, at vi gerne vil indgå i et samarbejde omkring privatøkonomi, og på den måde give eleverne en større forståelse, når de en dag skal stå på egne ben.

• Unge og jura

Jura er ikke bare lange lovsamlinger! Hvad gemmer sig for eksempel bag ordene "jura", "etik" og "moral"? Handelsgymnasiet i Hillerød tilbyder et undervisningsforløb, som giver unge mennesker indblik i de juridiske aspekter, som vedrører dem.

• Vild med dansk

"Dansk stil" er ofte forbundet med forestillingen om at skulle skrive 3 sider om et emne, en tekst eller et billede. Men dansk stil kan være meget mere end det! KNORD tilbyder spændende undervisning for folkeskoleklasserne i Hillerød.