Uddannelse

• Amnesty.JPG

Amnesty International

Amnesty har udviklet en række undervisningsmaterialer til undervisning i folkeskolen, som I gratis kan benytte. Materialerne er tilpasset elevernes alderstrin og er opdelt i indskolingen, mellemtrin og udskolingsniveau.

• dinturnupasofieh billede.jpeg

Brætspillet Hvem Har Magten: En 2 timers klassesession om demokrati, magt og indflydelse

Hvem har magten er et brætspil for udskolingselever, hvor eleverne kæmper om at få mest indflydelse i den demokratiske proces og om at blive statsminister. Spillet er en sjov introduktion til demokratiet, som giver læreren et godt udgangspunkt for den videre undervisning i demokratiet i klassen.

• Dannebrog.png

DEMOKRATIFORSTÅELSE OG MEDBORGERSKAB

Demokratiet i Danmark er en selvfølgelighed for de fleste, men hvordan hænger det hele egentlig sammen.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• 3F.jpg

Fagbevægelsen - 3F

Lær om den danske fagbevægelse, dine rettigheder som ung fritidsjobber eller hvordan det danske arbejdsmarked fungerer.

• Frederiksborg Gymnasium.PNG

Frederiksborg Gymnasium og HF - brobygning for 8. og 9. klasser

Frederiksborg Gymnasium og HF tilbyder fagspecifikke brobygningsforløb for dig og dine elever. Deltag i forløb inden for eksperimentel science, musik og kultur, det globale samfund, idræt og sundhed, matematik i virkeligheden samt sprog og det internationale.

• Få besøg af underviser fra HHX

Lær om virksomhedsøkonomi, kulturforståelse og meget mere gennem et samarbejde med Handelsgymnasiet i Hillerød.

• tec talent.jpg

H.C. Ørsted Talent

H.C. Ørsted-talent er særlige undervisningsforløb på H.C. Ørsted Gymnasiet, der kan give interesserede elever i folkeskolens 8. - 10. klasse flere faglige udfordringer i naturvidenskabelige fag og matematik, end de normalt ville kunne få i fagene i deres klasse. Niveauet i undervisningen vil svare til det niveau, som elever på 1.g på H.C. Ørsted Gymnasiet møder.

Tilbud i anden kommune

• KNORD.JPG

Hillerød skaber innovation

Handelsskolen i Hillerød (KNORD) inviterer alle 7. og 8. klasse i Hillerød Kommune ind til en innovativ læringsproces i oktober, når succesen "Hillerød skaber innovation" løber af stablen igen. Eleverne deltager i et forløb, hvor de gennemgår en kreativ proces, der fører frem til en idé.

• Hillerødmesterskaber i madkundskab

Hillerødmesterskaberne i madkundskab er et undervisningsforløb og en nervepirrende madkonkurrence for elever på tværs af Hillerød Kommunes folkeskoler. Forløbet gennemføres i tæt samarbejde med skolerne og Erhversskolen i Hillerød. Eleverne får viden om sunde råvarer og lærer at samarbejde kreativt om madlavning. Det kan være din klasse der vinder!