Netværk & Inspiration

• Amnesty.JPG

Amnesty International

Amnesty har udviklet en række undervisningsmaterialer til undervisning i folkeskolen, som I gratis kan benytte. Materialerne er tilpasset elevernes alderstrin og er opdelt i indskolingen, mellemtrin og udskolingsniveau.

• Frederiksborg Gymnasium.PNG

Frederiksborg Gymnasium og HF - brobygning for 8. og 9. klasser

Frederiksborg Gymnasium og HF tilbyder fagspecifikke brobygningsforløb for dig og dine elever. Deltag i forløb inden for eksperimentel science, musik og kultur, det globale samfund, idræt og sundhed, matematik i virkeligheden samt sprog og det internationale.

Frivilligcenter Hillerød

Besøg Frivilligcenter Hillerød, mød mennesker der gør en forskel på forskellige områder - og bliv klogere på civilsamfund og frivillighed! Få indblik i de forskellige former for frivilligt engagement og virke, der findes i Hillerød, og hvilken betydning, det har for vores (lokal)samfund.

• KNORD.JPG

Hillerød skaber innovation

Handelsskolen i Hillerød (KNORD) inviterer alle 7. og 8. klasse i Hillerød Kommune ind til en innovativ læringsproces i oktober, når succesen "Hillerød skaber innovation" løber af stablen igen. Eleverne deltager i et forløb, hvor de gennemgår en kreativ proces, der fører frem til en idé.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• Netværk for brobygning i matematik

Netværket for brobygning i matematik er et samarbejde mellem matematiklærere i Hillerød og omegn. Netværket har deltagere fra grundskole, hhx, htx, hf og stx, og dets formål er at reducere problemerne i matematik ved overgangen fra grundskolen til gymnasiet.

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.