Kreativitet

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Birgitte og kæmpe store ører.jpg

Besøg af musiker, sangskriver og komponist

At synge sammen med andre styrker fællesskabet og skaber glæde. At lære nye sange, bevæge sig til musik, blive grebet og suget ind af en spændende historie fortalt af sangskriveren og komponisten bag sangene vækker begejstring og inspiration til det legende og skabende.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Dansk Arkitektur Center

DAC& LEARNING, Dansk Arkitektur Centers undervisningstjeneste, tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb, undervisningsmaterialer og lærerkurser inden for arkitektur og byudvikling rettet mod daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • thomas_rydahl.jpg

Forfatter og kreativ

Hvordan bliver en bog til, hvordan skriver man en god historie, hvordan researcher man på en ø, der ligger 4000 kilometer væk – og hvad er god litteratur? Thomas Rydahl er en erfaren foredragsholder og kan bookes til skoler der ønsker et sjovt, levende og inspirerende foredrag.

• Frederiksborg Gymnasium.PNG

Frederiksborg Gymnasium og HF - brobygning for 8. og 9. klasser

Frederiksborg Gymnasium og HF tilbyder fagspecifikke brobygningsforløb for dig og dine elever. Deltag i forløb inden for eksperimentel science, musik og kultur, det globale samfund, idræt og sundhed, matematik i virkeligheden samt sprog og det internationale.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.24.56.png

Go Creative

Kunne du tænke dig, at dine elever blev en del af en stor kreativ national indsats? At de får mod til at drømme og kompetencer til at handle på deres drøm? At de får mulighed for at få deres bidrag vist i et stort nationalt webgalleri? Så er Go Creative noget for dig.

• Hillerød Bibliotek

På Hillerød Bibliotek går kulturelle oplevelser hånd i hånd med elevernes faglige behov. Her rustes eleverne til at finde rundt i både det fysiske og digitale bibliotek, og får både inspiration til den gode fritidslæsning og til informationssøgning til den svære skoleopgave.

• KNORD.JPG

Hillerød skaber innovation

Handelsskolen i Hillerød (KNORD) inviterer alle 7. og 8. klasse i Hillerød Kommune ind til en innovativ læringsproces i oktober, når succesen "Hillerød skaber innovation" løber af stablen igen. Eleverne deltager i et forløb, hvor de gennemgår en kreativ proces, der fører frem til en idé.

• Hillerødmesterskaber i madkundskab

Hillerødmesterskaberne i madkundskab er et undervisningsforløb og en nervepirrende madkonkurrence for elever på tværs af Hillerød Kommunes folkeskoler. Forløbet gennemføres i tæt samarbejde med skolerne og Erhversskolen i Hillerød. Eleverne får viden om sunde råvarer og lærer at samarbejde kreativt om madlavning. Det kan være din klasse der vinder!

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.