• Besøg dit lokale vandværk

Besøg dit lokale vandværk i Hillerød Kommune og lad eleverne blive klogere på vandets kredsløb og på hvordan et vandværk fungerer. Du har mulighed for at planlægge besøget med udgangspunkt i, hvordan I konkret arbejder med vand i undervisningen.

• Besøg en produktionsgård - Freerslev Kotel

Besøg Freerslev Kotel, som er et produktionslandbrug i Gørløse. Lær om mælkeproduktion, fødevarer og oplev livet på en gård. Slut besøget af med et glas friskmalket jersey-komælk!

• Besøg genbrugsstationen

Besøg genbrugsstationen i Hillerød, mærk livet på arbejdspladsen og lær om genanvendelse af pap, plast, metal, papir, glas og meget mere. Vi har en skolestue, og undervisningen kan tilpasses jeres behov og forudsætninger.

• Få besøg af underviser fra HHX

Lær om virksomhedsøkonomi, kulturforståelse og meget mere gennem et samarbejde med Handelsgymnasiet i Hillerød.

• Hotel Hillerød

Hotel Hillerød er en virksomhed med mange forskellige opgaver, der skal løses. Der er mange muligheder for læring for eleverne, der både kan lære om de praktiske opgaver samt det at drive en forretning.

• Iværksætteri på skoleskemaet

C4 er et moderne iværksætterhus i Hillerød fuldt af dygtige mennesker, der ved noget om iværksætteri og innovation, og de vil gerne i kontakt med din skoleklasse, hvis I arbejder med iværksætteri, innovation og meget mere.

• Penge & privatøkonomi

Lær om penge og privatøkonomi! Danske Bank tilbyder målrettede undervisningstilbud, der styrker børnenes viden om penge og lån. Danske Banks undervisningsmateriale er udarbejdet i samarbejde med matematiklærerforeningen.

• På besøg i BAUHAUS

Et besøg hos BAUHAUS kan lære eleverne om alle de mange forskellige opgaver, der skal løses i en stor detailhandel - lige fra sortering af skrald til optælling af varer. Desuden bliver eleverne præsenteret for, hvilke job- og karriereveje, der er i BAUHAUS.

• Sparekassen Sjælland - økonomi

I Sparekassen Sjælland støtter vi op om uddannelse og talentudvikling. Det betyder blandt andet, at vi gerne vil indgå i et samarbejde omkring privatøkonomi, og på den måde give eleverne en større forståelse, når de en dag skal stå på egne ben.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.