Viden & Foredrag

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• DEADLINE ATHEN

Hvert år lykkes det 5.000 flygtningebørn at krydse Europas grænse. De er på jagt efter asyl og et bedre liv. Men kun de færreste når deres mål. I den interaktive dokumentar Deadline Athen styrer eleverne journalisten, der rejser til Athen for at fortælle historien om de afghanske flygtningedrenge i Europa. Deres mission er at samle materiale til en artikel, som de skal skrive, når de har talt med forskellige kilder i Athen.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

• verdensmål.png

FNs verdensmål

De nye verdensmål har til formål at skabe bæredygtige samfund og fokuserer nu på alle lande, ikke kun de fattigste. I workshoppen med Crossing Borders får eleverne kendskab til målene, fremlægger og diskuterer dem.

• Foredrag og fortælling.jpg

Foredrag og fortælling på Arkæologi Haderslev

Hør et foredrag eller spændende fortællinger om et emne inden for arkæologi eller oldtid.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • 150624_Odense_Zoo_Loeve_Ged_Diverse_0056_1200px.jpg

Formidling i Odense ZOO

Odense ZOO. Hør om tankerne bag Odense ZOO

• FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

• Screenshot 2017-03-27 at 20.28.52.png

Fossiljagt i Gram lergrav

Fossiljagt i en 10 millioner gammel havbund i Gram lergrav. Det kan næppe blive mere autentisk, når eleverne går i lergraven for at finde fossiler. Dette undervisningsforløb omhandler geologi, fossiler, tid, fordeling af land og hav m.m

• Børnehaver & Dagtilbud
  • NewtonWeb.jpg

FRA BIG BANG TIL FACEBOOK - forvandler din fysik/kemi-time til teater!

Har du nogensinde drømt om at tage røven på dine elever? At give dem en oplevelse de aldrig glemmer? Og engagere de elever, der altid hænger hen over bordet? ”Fra Big Bang Til Facebook” er en teaterforestilling, der fungerer som et "overraskalsesteater". Eleverne tror at en helt almindelig fysik/kemi-time skal begynde, men kastes totalt uforberedte ind i et teaterunivers!

• Fremad - det er dit valg!

Et energifyldt foredrag til jeres elever om motivation, udfordringer og målsætning. Med over 60 foredrag på skoler i 2016 leverer Mads Herschend et foredrag i øjenhøjde med eleverne og rykker dem.