Uddannelse

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• EU skolefoto.jpg

Europa-Parlamentet og Kommissionen

Til skoleklasser tilbyder vi både foredrag & præsentationer, undervisningsmaterialer og studieture. Vores tilbud har til hensigt at oplyse skoleelever fra folkeskolens ældste klassetrin og indtil højniveau på gymnasiet om Europa-Parlamentet og dets virke.

Tilbud i anden kommune

• V.Å. Gram produktionshal.JPG

V.Å. Gram virksomhedsbesøg

Besøg virksomheden V.Å. Gram med din 7.-10.klasse, og giv eleverne et indblik i hvad der foregår inden for dørene på en moderne produktionsvirksomhed. V.Å. Gram har tilrettelagt flere forskellige temaer, som man har mulighed for at vælge sig ind på.