Kreativitet

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• flinthugning med klaus 28_10_13 (10).JPG

Flinthugning på Arkæologi Haderslev

Oplev flintredskaber fra oldtiden, og fremstil jeres egen flintekniv.

• NewtonWeb.jpg

FRA BIG BANG TIL FACEBOOK - forvandler din fysik/kemi-time til teater!

Har du nogensinde drømt om at tage røven på dine elever? At give dem en oplevelse de aldrig glemmer? Og engagere de elever, der altid hænger hen over bordet? ”Fra Big Bang Til Facebook” er en teaterforestilling, der fungerer som et "overraskalsesteater". Eleverne tror at en helt almindelig fysik/kemi-time skal begynde, men kastes totalt uforberedte ind i et teaterunivers!

• Screenshot 2017-05-23 at 15.08.25.png

Garnache - lær at strikke.

Garnache er en hyggelig lille garnbutik i miden af Haderslev by. Her har du og dine elever mulighed for at komme ned og få lært at strikke. Når der kommer en hel skoleklasse forvandles butikken til en workshop fyldt med garn og strikkepinde, hvor Conny, der ejer butikken, står til rådighed med instruktion og vejledning.

• Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.24.56.png

Go Creative

Kunne du tænke dig, at dine elever blev en del af en stor kreativ national indsats? At de får mod til at drømme og kompetencer til at handle på deres drøm? At de får mulighed for at få deres bidrag vist i et stort nationalt webgalleri? Så er Go Creative noget for dig.

• Selvoprullende redskabsstation (2).png

Gram Slotssø stien udvikles innovativt

Eleverne skal ved hjælp af en 5 trins innovativ proces, være med til at finde løsninger på denne udfrodring:

“Hvilken aktivitet eller installation synes du kunne gøre stien rundt om Gram Slotssø mere attraktiv for besøgende eller skoleelever som jer selv. Jeres ide skal bidrage til at højne besøgets læringsmæssige værdi, samtidigt med at det skal være en attraktion, som I faktisk selv kunne tænke jer at besøge.”

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Skærmbillede 2017-06-13 kl. 13.45.08.png

Oplev fremtiden på FlowFactory

Vil du åbne dine elevers øjne for fremtidens muligheder? FlowFactory ved VUC Syd vil gerne invitere dig og din klasse på besøg i vores innovationshus på Haderslev havn. Vi tilbyder en sjov og kreativ teknologiworkshop for folkeskolens elever og lærere. Her kan i komme og lege med Green Screen, Virtual Reality, droner og få indblik i hvad fremtiden byder på,

• Skærmbillede 2016-08-23 kl. 11.39.13.png

Salaam Skole- Film og oplæg på din skole

Salaam Film & Dialog er filmtilbud til skoler, ungdomsuddannelser og voksne. Salaam Film & Dialog stiller skarpt på kulturmødet og det globale ansvar, både i det moderne flerkulturelle samfund i Danmark og i den globale sammenhæng. Salaam Skole rykker ud med arrangementer på daginstitutioner, skoler og gymnasier. Udgangspunktet for vores dialogiske rum er æstetiske oplevelser med vedkommende, stærke og gode film.

• Børnehaver & Dagtilbud