Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Anderledes undervisning i samarbejde med Haderslev Ungdomsskole

Kontakt Haderslev Ungdomsskole og vær med til at designe anderledes og målrettede undervisningsforløb til netop din børne-/elevgruppe.

Klik dig ind og se et eksempel på et allerede beskrevet forløb i faget matematik til alderstrinnet 4. - 6. klasse.

• Screenshot 2017-03-27 at 13.59.58.png

Bema, et virksomhedsbesøg

Du har sikkert kørt forbi BEMA mange gange, når du skal ud på motorvejen ved Hammelev. Måske har du tænkt over, hvad der sker  i hallerne. En sådan nysgerrighed er vigtig for at lære lidt om, hvad der sker i virksomheden. BEMA er en virksomhed, der blev startet i 1947.

• Besøg en byggeplads

Tag eleverne med på byggepladsen og bliv klogere på en branche, der bogstavelig talt bygger samfundet op fra grunden.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• Selvoprullende redskabsstation (2).png

Gram Slotssø stien udvikles innovativt

Eleverne skal ved hjælp af en 5 trins innovativ proces, være med til at finde løsninger på denne udfrodring:

“Hvilken aktivitet eller installation synes du kunne gøre stien rundt om Gram Slotssø mere attraktiv for besøgende eller skoleelever som jer selv. Jeres ide skal bidrage til at højne besøgets læringsmæssige værdi, samtidigt med at det skal være en attraktion, som I faktisk selv kunne tænke jer at besøge.”

• Børnehaver & Dagtilbud
  • image.jpeg

Haderslev Dyrehospital

Besøg Haderslev Dyrehospital og mød dyrlæger og veterinærsygeplejersker i deres daglige arbejde. Forløbet, som udbydes til 1.-3. klasse, byder på læsning af små fagbøger samt besøg på Haderslev Dyrehospital. På Dyrehospitalet møder I dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som viser rundt i den indbydende dyreklinik og fortæller om deres arbejde og profession.

• Elever på gårdbesøg.jpg

Hvor kommer maden fra?

Hvor kommer maden fra? Den viden kan dine elever røre, gøre, dufte og smage sig til på et gårdbesøg. Over hele landet åbner landmænd med glæde deres stalddøre, så skoleelever kan komme helt tæt på dyrene og lære, hvor maden kommer fra.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• V.Å. Gram produktionshal.JPG

V.Å. Gram virksomhedsbesøg

Besøg virksomheden V.Å. Gram med din 7.-10.klasse, og giv eleverne et indblik i hvad der foregår inden for dørene på en moderne produktionsvirksomhed. V.Å. Gram har tilrettelagt flere forskellige temaer, som man har mulighed for at vælge sig ind på.