Motion & Bevægelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Lav et cykelcheck!.jpeg

Besøg en Cykelhandler - giv cyklen et check

Rex Cykler er en stor cykelforretning og -værksted i Helsinge. Lad eleverne tage deres egne cykler med ned til os, og så viser vi dem, hvordan man giver cyklen et service-check. Alt afhængig af deres alder, giver vi eleverne indsigt i, hvordan de checker bremser, kæde, lys mv. så kan de komme ud og ræse i fin stil.

• bænkebidder.jpeg

Bænkebideren - Krebsen med de 14 ben, der gik på land

Et forløb på et par timer, hvor børnene bliver inviteret til at være bænkebidere, og derigennem lærer noget om dyret og samtidig får udfordret motorik, begrebsverden, samarbejdsevne og nysgerrighed. Vi går også på jagt efter de rigtige bænkebidere og andet småkravl.

• zumbatomic.365.244.s.jpg

DANS med rytmer

Der tages udgangspunkt i de forskellige stilarter som salsa, merengue, cumbia, samba og reggeaton, men der er også tid til leg og sjov, og så bliver der sved på panden.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.

• fit-n-fun.0.0.1000.710.365.260.c.jpg

FIT'N'FUN

Fit’n’Fun moving teens er motion på den sjove måde. Det er fysisk træning og sved på panden tilsat fed musik og seje moves. Med Fit’n’Fun får man brugt kroppen på en helt ny måde – i et univers fuld af fest, farver og god energi.

• Foraar egebaeksvang boeg.png.jpeg

Gribskovs naturvejleder

Gør naturen til en integreret del af skolernes undervisning og børnehavernes arbejde med de pædagogiske læreplaner. Naturvejlederen kan bruges til at tilrettelægge og gennemføre forløb med børn under åben himmel, der fagligt og pædagogisk drager nytte af fordelene ved naturens store klasseværelse.

• Unknown.jpeg

Inspiration til Leg og Bevægelse

At bruge kroppen er en essentiel del af børns hverdag. Læs mere om, hvad Flemming Carlslund Larsen kan tilbyde dig, der gerne vil have bevægelse og leg ind i børnenes hverdag.

• 11986479_408740989317431_600462045972849982_n.jpg

Mobil Grejbank

Mobil Grejbank hjælper dig med at bruge naturen til aktiviteter, læring og oplevelser. Vi hjælper skoler, institutioner og foreninger med at planlægge og udføre aktiviteter, samt udlåner udstyr til friluftsliv, leg og læring i uderummet.

• parkour-1.365.244.s.jpg

PARKOUR - EN NY VERDEN

Hvad er parkour og hvordan bringer man det ind i idrætsundervisningen? Parkour foregår oftest i bymiljøet, hvor bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde. Du kan få ideer til, hvordan man kan skabe et indendørs parkourmiljø med simple redskaber.

Tilbud i anden kommune

• redskabsrummets-muligheder.365.244.s.jpg

REDSKABSRUMMETS MULIGHEDER

Hvordan får man mest muligt ud af de redskaber, man har til rådighed?

• ny_stald6_190x380.jpg

Ridning og hestepleje

Lad børnene prøve en gratis time til hest, sammen med en dygtig rideinstruktør fra Gribskov Rideklub. Vi har hestene, sikkerhedsudstyret og kompetencerne til at give børnehavebørn (fra 3 år) og skoleelever en dejlig oplevelse, både på hesteryg og i stalden. Vi kan også tilrettelægge ridning for særlige børnegrupper, handicappede mv.

• søborg gym.jpg

Springgymnastik - En "flyvende" fornemmelse

At springe og hoppe, med og uden redskaber, er populært blandt de fleste børn - men kunne I tænke jer en introduktion til, hvordan man egentlig arbejder med springgymnastik som sportsgren, og hvordan man bliver bedre? Vi viser jer med tips, tricks og gode øvelser, hvordan man arbejder med springgymnastik.

• sten.jpeg

Sten og istid - Om forskellige stenarter og hvordan de er havnet på stranden

Undervisningen kan bruges som et led i et forløb om sten og istid, og geologi mere generelt, f. eks. som indledende inspirationsdag til emnet. Vi arbejder i løbet af en hel skoledag både i teori og praksis med stentyper, ledeblokke, og hvordan den seneste istid har skabt vores land og landskab.

• overlevertur.jpeg

Ta' med på oplevelsestur

En weekend i de tre "O'ers" tegn - overnatning, overlevelse og overskridelse af egne grænser. Det handler om øvelser i samarbejde, kommunikation og tillid. Programmet giver dig mulighed for, at blive opmærksom på styrker, og arbejde med svagheder. Klatring, "Geocaching" og lejrliv, er også en del af oplevelsen.

• træklatring.jpeg

Træklatring - Oplev skoven lidt fra oven

Træklatring udvikler samarbejde, koordination, fysisk styrke og naturbevidsthed. Det er for alle børn og kan kombineres med mange andre udendørsaktiviteter - eller det kan blot være en enkelt dag i trætoppe eller på rebbaner, som vi sætter op. Kontakt os, hvis det lyder spændende - flere andre forløb kan arrangeres med "Mobil Grejbank", som indeholder udstyr til alverdens udendørs aktiviteter.