Kreativitet

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• thumb_2462_default_medium.jpeg

Bronzestøbning

Bronzestøbning, historie, kobber som råmateriale og teknik

• HUC drama.jpeg

Drama - Teater og Scene

Drama er træning i at kende sig selv og sine omgivelser - både børn og unge kan lære at hvile i sig selv og samarbejde langt bedre med hinanden i trygge rammer. Det styrker også læringen i skolefagene, fx dansk og fysik. Samtidig er det sjovt og kreativt. HUC kan være behjælpelig med at udvikle andre forløb i drama, kontakt os endelig.

• Froekys.jpg

Hjernens opfattelse af kunst

Hvorledes fungerer opfattelsen af synsindtryk i hjernen? Hvad har det med kunst at gøre? Hvorfor laver man kunst? Foredragsholderen kombinerer sine to uddannelser indenfor lægevidenskab og billedhuggeri til at forsøge, at give svar på alle disse spørgsmål

• J. F. Willumsens Museum

J.F. Willumsens Museum tilbyder forskellige undervisningsforløb for dagtilbud, grundskoler og ungdomsuddannelser. Med afsæt i samlingen eller de skiftende særudstillinger skaber museet aldersdifferentieret undervisningstilbud, hvor kunsten formidles målrettet til børn og unge.

Tilbud i anden kommune

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Kommunikation på arbejdspladsen.jpeg

Kommunikation på arbejdspladsen - tal ordentligt

I dette forløb vil udskolingselever kunne prøve kræfter med kommunikation i professionelle sammenhænge. Direktør for Helsinge Hallerne og lokal iværksætter Jan Dissing, vil introducere begrebet professionel kommunikation og via øvelser give eleverne en idé om, hvad de vil møde ude på arbejdspladserne.

• Skærmbillede 2015-10-19 kl. 22.23.13.png

Koncert med Gilleleje By- og Juniororkester

"En tur rundt i musikkens oprindelse med blanding af musikalsk oplevelse og fortælling" - Lyder det interessant? Så er vores tilbud lige noget for jer. Vi mener at kultur er for alle, og at det er mere interssant og tilgængeligt, når det bliver demonstreret af et levende orkester.

• Koncert med Musikskolens lærere - Alt, hvad musikken kan

En koncert for eleverne med Musikskolens lærere, som spænder over helt ny popmusik, ældre genrer og stilarter, i mange forskellige typer musik samt introduktion til instrumenterne.

• Louisiana

Hvert undervisningsforløb har et tema, der tager udgangspunkt i Louisianas særudstillinger, samlingen eller museets arkitektur. Den dialogbaserede undervisning foregår i udstillingen samt i Børnehusets værksted, som via aktive læringsprocesser kvalificerer børn og unges møde med den moderne kunst. Formålet er at udvikle jeres analytiske og kritiske kompetencer og inspirere jer til at opleve og reflektere over kunsten.

Tilbud i anden kommune

• media.facebook.d6307bd5-70c0-44ff-8a2a-3d67053a4d93.normalized.jpg

Lydspor - Leg med lyd i bibelske fortællinger

Som en del af forløbet, skal eleverne på besøg i den lokale kirke og lære om orgelmusik. Projektet udgør en færdig undervisningspakke med lærervejledning, en nyproduceret animationsfilm og en lettilgængelig it-platform, hvor eleverne kan lave deres egen lydfortælling.