Faglig Sparring

• Foraar egebaeksvang boeg.png.jpeg

Gribskovs naturvejleder

Gør naturen til en integreret del af skolernes undervisning og børnehavernes arbejde med de pædagogiske læreplaner. Naturvejlederen kan bruges til at tilrettelægge og gennemføre forløb med børn under åben himmel, der fagligt og pædagogisk drager nytte af fordelene ved naturens store klasseværelse.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • TreeClimbing04.jpg

Inspirationskursus til Bevægelse og Udeundervisning

Undervisning af børn og unge kan med stor fordel rykkes ud i naturen - og hertil kan du få hjælp og inspiration fra kommunens dygtige fagfolk indenfor udeliv og bevægelse. Kontakt os for udvikling af et kursus, der passer lige præcis til dig og din undervisning.

• Skærmbillede 2015-10-27 kl. 18.34.08.png

Introduktion til Computere og Programmering

Korte præsentationer/forelæsninger om forskellige aspekter ved computere, historik, programmering, hardware, internet m.v. Eller lidt længere forløb, hvor eleverne inddrages og lærer lidt grundlæggende programmering.

• 3dprinting.jpg

Makerspace: Introduktion for lærere og pædagoger

Introduktionskursus til lærere og pædagoger, der dels introducerer til 3d-printning og dens muligheder og dels giver inspiration til, hvordan den kan knyttes til undervisningen. Der vil være fokus på 3d-printeren som redskab samt på hele designprocessen.

• 11986479_408740989317431_600462045972849982_n.jpg

Mobil Grejbank

Mobil Grejbank hjælper dig med at bruge naturen til aktiviteter, læring og oplevelser. Vi hjælper skoler, institutioner og foreninger med at planlægge og udføre aktiviteter, samt udlåner udstyr til friluftsliv, leg og læring i uderummet.

• Børnehaver & Dagtilbud