Kreativitet

• 3D-design og 3D-Print - lærings workshop

Læringsforløb og workshops hvor elever lærer at designe 3D-modeller og printer ud på 3D-printer. Produktorienteret med udgangs-punkt i individuelle kompetencer og mål. Motiverende it-baseret undervisning der rummer faglige mål for: håndværk, design, matematik, dansk, billedkunst, samfunds-fag, m.m.

• stopmotion.jpg

Animationsworkshop med iPad

Stopmotion animation er et mangfoldigt fortælleværktøj, som kan benyttes til at genfortælle de fortællinger vi i forvejen kender og elsker eller være platform for egne ideer og fabuleringer. Igennem denne legende og yderst absorberende arbejdsproces fremmes den individuelles kreativitet og fællesskabet styrkes.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• Book en ekspert

Gennem 'Book en ekspert' kan du og dine elever få besøg af ingeniører og naturvidenskabelige kandidater, der med interessante fortællinger om deres arbejde og gennem opgaver, udfordringer, quizzer eller andre elevaktiverende opgaver viser, hvordan naturfag, naturvidenskab og matematik bruges i virkeligheden.

• F949FE50-14D0-47AB-B7D7-31A8872A2BA3.jpg

Børnenes Madhus - Oplevelser, læring og samvær omkring gryderne

I Børnenes Madhus kan børn og unge hakke, snitte, smage og dufte sig igennem kortere eller længere kurser i køkkenet. Færdighed, råvarer og måltidet er det faglige omdrejningspunkt. Alle, der besøger os i Børnenes Madhus, skal opleve den velsmagende mad og stoltheden ved at lave den. Kendt og ukendt mad med krydderier, råvarer og smagsnuancer, de måske aldrig før har mødt. Det kræver et trygt og fagligt stærkt fundament, og det kan vi levere.

Tilbud i anden kommune

• Dansk Arkitektur Center

DAC& LEARNING, Dansk Arkitektur Centers undervisningstjeneste, tilbyder det mest omfattende udbud af undervisningsforløb, undervisningsmaterialer og lærerkurser inden for arkitektur og byudvikling rettet mod daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser.

Tilbud i anden kommune

• topbillede_filiorum_skovgaard.jpg

Filiorum: Scenekunst på Skoleskemaet

Klassisk dannelse rocks! Filiorum introducerer eleverne for scenekunsten skabt i øjenhøjde præcist til dem. Dansk teater for børn og unge i høj kvalitet - tilpasset fag, læringsmål og forløb.

• 44.Filmværkstedet - klubben.jpg

Filmværksted i Gentoftegade

Deltag i Filmværkstedet og oplev filmenes magiske verden. Eleverne skal lave deres egne animationsfilm med ipads. Under forløbet arbejder eleverne med digital billedfortælling, levende billeder og øger deres kundskaber i at kunne fremstille et fagligt produkt sammen med andre.

• thomas_rydahl.jpg

Forfatter og kreativ

Hvordan bliver en bog til, hvordan skriver man en god historie, hvordan researcher man på en ø, der ligger 4000 kilometer væk – og hvad er god litteratur? Thomas Rydahl er en erfaren foredragsholder og kan bookes til skoler der ønsker et sjovt, levende og inspirerende foredrag.

• IMG_2866.jpg

Fortællingsværksted med Stop-motion animation på iPad

Stop-motion animation er én af mange spændende måder at skabe fortællinger på. På trods af dets digitale eksistens udfordrer det børnenes fantasi og lyst til at skabe i barnets egne omgivelser. At tage del i en animationsproces styrker børnenes beredskab for spontan ageren og opøver deres evner for en kreativ og dynamisk gruppearbejdsproces.