Faglig Sparring

• BD_1.jpg

Den bæredygtige skole - muligheder på Naturskolerne

Bæredygtighed er et helt centralt begreb for os naturvejlederne. Mange af de eksisterede forløb på Naturskolerne handler om at forstå de grundlæggende naturprocesser, der danner basis og ramme for bæredygtigheds-begrebet. Vi vil også rigtig gerne udvikle nye forløb og samarbejder som passer til det I efterspørger.

Tilbud i anden kommune

• Musik marts13 Final-7501.JPG

Gentofte Musikskoles Kompagnon- undervisning i 0. klasse

Gentofte Musikskole tilbyder kompagnonordning i 0. klasse. Her arbejder Musikskolen og folkeskolen sammen om at understøtte elevernes musikalske kompetencer. Musikskolens lærer og 0. klasses medarbejdere er ”kompagnoner” i undervisningssituationen, hvor Musikskolens lærer i samarbejde med klassens lærere og evt. pædagoger underviser 0. klassen i musik og bevægelse.

• DSCN3245_web.JPG

Inspiration til bevægelse i undervisningen

Flere undersøgelser viser, at 2 år efter skolereformens implementering savner mange elever stadig bevægelse i skoledagen. Måske er I allerede godt i gang, men måske kan I bruge ny inspiration til at komme videre. Det kan især være en udfordring at holde gang i bevægelsen, når det bliver koldt og vådt udenfor.Her kan Aktivitetspiloterne give inspiration til, hvordan lærere og pædagoger enkelt og let kan få eleverne i bevægelse i klasselokalet og samtidig understøtte de faglige mål.

• faldskærm.png

Rytmik i daginstitutionen

Musikskolens rytmiklærer kommer ud til jer i daginstitutionen og laver rytmik med voksne og børn i et forløb på 11 gange.

I rytmikundervisningen bliver børnenes musikalitet, sanser, motorik, fantasi og sociale kompetencer trænet og udviklet, og der vil blive arbejdet med musikkens grundbegreber såsom rytme og puls.

Undervisningen vil være baseret på sange og lege af både nyere og ældre dato, dans, bevægelse og vi træner motorikken samt sammenspil alt efter institutionens muligheder.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • Skolen i virkeligheden.png

Sæt bank på skoleskemaet

Danske Bank tilbyder et 2 x 45 minutters undervisningsforløb for 7.-9. klasser, hvor vi sætter fokus på, hvad man som ung har brug for at vide, for at få mest ud af sine penge.

• 2015-04-16-Skolekoncert på Bakkegaardsskolen.jpg

Temadag/forløb med Musikskolen

Gentofte Musikskole kan hjælpe dig, hvis du gerne vil lave en temadag med dine elever med musikken som omdrejningspunkt. Temaet kan være en tidsperiode, et specifikt emne eller bare musik som fag i sig selv. Skal I lave luciaoptog, skolekomedie eller musical har vi også komptencer inden for det felt.

• Børnehaver & Dagtilbud