Uddannelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Auditorium.jpg

Arbejdskendskab - Arbejde og uddannelse

Det kan være svært at overskue, hvad man vil i fremtiden. Skal man læse videre, gå i lære eller arbejde? Hvordan er det at have et fritidsjob og hvordan kombinerer man et fritidsjob med uddannelse? Furesø Ungdomsskole hjælper eleven til at finde ud af, hvilke muligheder der er.

• thumb_3020_default_list kopi.png

Besøg skolen - HTX

Oplev gymnasiet. Se, hvordan gymnasiet og dets laboratorier ser ud. Mød nogle elever. Få mere at vide om det tekniske gymnasium og H.C. Ørsted Gymnasiet.

• Frederikssund Gymnasium.jpg

Bliv gymnasieelev for en dag

Frederikssund Gymnasium - din bro til fremtiden, er et levende og udadvendt gymnasium, beliggende på det store Campus-område med mange uddannelsessteder og muligheder. Der er idag cirka 550 elever og mange studieretninger.

Coach Academy

Coach Academy programmet er separate kompetencegivende forløb i samfundsansvar og almen dannelse med en rød tråd gennem mellemtrinet og udskolingen. Efter forberedelsesmoduler med temaer som persontyper, konflikthåndtering og coaching tager deltageren ansvar for både egen og andres læring når han/hun i samarbejde med idrætsforeningers erfarne ledere og trænere coacher grundskoleelever gennem et sportsstævne.

• Klasselokale.jpg

Fremlæggelses- og eksamenstræning

Det kan være rigtigt udfordrende at skulle til eksamen og det er helt naturligt. Men en eksamenssituation må ikke udvikle sig til at blive en problem, og der er faktisk mange ting man kan gøre for at forebygge eksamensangst. Furesø Ungdomsskole tilbyder nogle værktøjer, så eksamen bliver en god oplevelse.

• tec talent.jpg

H.C. Ørsted Talent

H.C. Ørsted-talent er særlige undervisningsforløb på H.C. Ørsted Gymnasiet, der kan give interesserede elever i folkeskolens 8. - 10. klasse flere faglige udfordringer i naturvidenskabelige fag og matematik, end de normalt ville kunne få i fagene i deres klasse. Niveauet i undervisningen vil svare til det niveau, som elever på 1.g på H.C. Ørsted Gymnasiet møder.

• HT 2.jpg

Haldor Topsøe A/S samarbejder gerne...

Haldor Topsøe A/S er international og førende inden for procesteknologi, heterogen katalyse til olieraffinaderier, fremstilling af kemiske produkter og miljørigtige energiprocesser.
    På Topsøes Katalysatorfabrik i Frederikssund arbejder mere end 700. Haldor Topsøe tilbyder både virksomhedsbesøg og deltagelse i læringsforløb som for eksempel Inno-elevforløb.

• HF på FG.jpg

HF'er for en dag

Der er idag cirka 550 elever og mange studieretninger.

• tec sodavand.jpg

Naturvidenskab og matematik i hverdagen - sodavand

Sodavand er for mange en daglig drik. Men, hvad den indeholder og betyder for kroppen er ikke indlysende for alle. Gennem forsøg og analyse af sodavand gøres biologi, fysik/kemi og matematik virkelighedsnært samtidig med, at der opnås en række delmål i fagene.

• tec biobrændsel.jpg

Naturvidenskab og samfundsfag i hverdagen - biobrændsel

Klimaforandringer aktualiserer behovet for en bæredygtig energiproduktion. Biobrændsel er CO2-neutral. Gennem forsøg og analyse af biobrændsel opnås en række delmål i fagene biologi, fysik/kemi og samfundsfag.

• tec raket.jpg

Raketvidenskab

At bygge en raket er ikke raketvidenskab. Men, samtidig med bygning af en raket opnås viden og indsigt i eksperimentel undervisning og fysiske metoder og modeller. Forløbet giver også eleverne mulighed for at møde den undervisningsform, som praktiseres på H.C. Ørsted Gymnasiet.