Skolernes Venner

• Afdelingsskolen i Jonstrup
    0 tilbud

Her er Jonstrup Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Egeskolen
    0 tilbud

Her er Egeskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• hareskovskole2_810x352.jpg

Hareskov Skole
    0 tilbud

Her er Hareskov Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Lille væreløse skole.jpeg

Lille Værløse Skole
    0 tilbud

Her er Lille Værløse Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Lyngholmskolen
    0 tilbud

Her er Lyngholmskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Solvangskolen
    0 tilbud

Her er Solvangskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Søndersøskoeln.jpg

Søndersøskolen
    0 tilbud

Her er Søndersøkolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• stavnsholtskolen.jpg

Stavnsholtskolen
    0 tilbud

Her er Stavnsholtskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Syvstjerneskolen
    0 tilbud

Her er Syvstjerneskolens venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".