Motion & Bevægelse

• Badminton som valgfag

Værløse Badminton tilbyder de lidt større børn et træningsforløb med en kvalificeret træner og hvor de inddeles efter hvor meget erfaring de har med spillet.

• Balancegolf (mini).jpg

BalanceGolf

BalanceGolf er et helhedsorienteret intuitivt udviklingsprogram for udfordrede børn. Børnene er i aldersgruppen 7-15 år. BalanceGolf tilbyder et effektivt program, der er målrettet og individuelt tilpasset til det enkelte barn og i grupper. Programmet tager højde for barnets udfordringer og behov for at skabe større selvbevidsthed, trivsel og glæde i hverdagen.

Ballet

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• bordtennisdrenge2.jpg

Bordtennis med instruktør

Fra leg til spil. Bordtennis er sjovt at spille. Vi igangsætter opvarmningslege og kamplege med høj intensitet, hvor motivationen ligger i at samarbejde spillerne i mellem. Herved styrkes spillernes relationer. Spillet styrker spillernes fin- og grovmotorik.

Coach Academy

Coach Academy programmet er separate kompetencegivende forløb i samfundsansvar og almen dannelse med en rød tråd gennem mellemtrinet og udskolingen. Efter forberedelsesmoduler med temaer som persontyper, konflikthåndtering og coaching tager deltageren ansvar for både egen og andres læring når han/hun i samarbejde med idrætsforeningers erfarne ledere og trænere coacher grundskoleelever gennem et sportsstævne.

• KidsvolleyFunCup.png

Furesø Kidsvolley Fun Cup

Furesø Kidsvolley Fun Cup har siden 2006 været Danmarks største Kidsvolley stævne. I 2015 deltog 3.000 2.-6.klasses-grundskoleelever fra skoler i Farum, Værløse, Hareskov og Allerød. Siden 2010 har unge under uddannelse coach’et deltagerne.

• Furesø Sommerlege (mini).png

Furesø SommerLege

Furesø SommerLege er et samarbejde mellem idrætsforeninger og skoler, faciliteret af Furesø Kommune. Idrætsforeningens ledere og trænere giver selve dagen indhold til glæde for skolernes elever og til inspiration for lærere. Furesø SommerLege er et rum hvor idræts- og læring-miljøer mødes.

• Heldag-Vallaasen2.jpg

Heldags skitur til Vallåsen

Oplev skienes fart og gode glideevne ved et heldagsarrangement på Vallåsen i Sverige, som er Skiklubben Hareskovs "hjemmebane", hvor du vil blive undervist af nogle af vores mange skiinstruktører. Arrangementet er inklusiv transport, liftkort og undervisning. Skileje og tilkøb af frokost koster ekstra.

• Claus Nar.jpg

Lav en mobil skattejagt på skolen

Claus Nar spejdergruppe i Furesø Kommune tilbyder en mobil skattejagt hvor eleverne, efter en kort introduktion, får nogle indlagte opgaver inden for et frit valgt fagligt emne. Skattejagten foregår i hold og forudsætter at mindst et barn på hvert hold har en smartphone og at børnene kan læse.

• Børn på ski.jpg

Lejrskole på ski i Branäs, Sverige

Oplev skienes fart og gode glideevne, som en 3-4 dags lejrskole i Branäs (Sverige) sammen med skiinstruktører fra Skiklubben Hareskoven. Få 3-4 dages lejrskole med undervisning af uddannede instruktører i Branäs godt 8 timer fra Danmark.