Skolernes Venner

Ådalens Skole
    0 tilbud

Her er Ådalens Skoles venner!
    Har du et spændende job? Arbejder du i en virksomhed, som du gerne vil vise frem? Laver du noget sjovt? Har du en spændende hobby eller fritidsaktivitet, som kan give eleverne mere viden, indsigt og læring? Så kan du tilmelde dig her. Vi siger da "Mange gange tak".

CampusU10
    0 tilbud

Her er CampusU10's venner!

• _KJP0875 - Børn fra Fjordlandsskolen i ens t-shirts_ Foto Kenneth Jensen.jpg

Fjordlandsskolen
    0 tilbud

Her er Fjordlandsskolens venner!

Jægerspris Skole
    0 tilbud

Her er Jægerspris Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Kærholm

Her er Kærholms venner!

• AestheticsarticelKingoskolenoutsidewater200pix.JPG

Slangerup Skole
    0 tilbud

Her er Slangerup Skoles venner!

• 3.a Falkenborg.JPG

Trekløverskolen
    0 tilbud

Her er Trekløverskolens venner!