Motion & Bevægelse

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• Badmintontræning.jpg

Badmintontræning i verdensklasse

Få prof. badmintontræning af Thomas Laybourn, tidligere verdensmester, og/eller hør hvad der kræves af en professionel sportsudøver. Få sved på panden på en sjov, anderledes og udfordrende måde. Oplev og prøv kræfter med sjove tricks med ketcher og bold.

• Ballet.jpg

Ballet for alle

Ballet kan være meget mere end tylskørt, knold og tåspidssko. Ballet kan være benhårdt og kan få selv de sejeste drenge til at få sved på panden. Med dette tilbud gives der en introduktion til dansens verden, hvor børnene lærer om bevægelse, koordination, mimik og musik.

• 2016-02-03_1355.png

Bordtennis og minitennis

Så er der mulighed for at få rørt kroppen og være med sammen med de andre fra skolen, klubben og SFOerne omkring tennis og bordtennis i et idrætsforløb. Bordtennisrobotter, bandespil, minitenniskampe - det skal nok blive sjovt, når Slangerup Bordtennisklub og Slangerup Tennisklub går i gang.

• Cool uden røg

Frederikssund Kommune vil gerne skabe en røgfri norm blandt børn og unge. Det kan ske ved at forebygge rygestart blandt børn og unge, og prioritere tidlig indsats i forhold til unge rygere. Børn og unge vil gerne tale rygning når dette håndteres professionelt og ikke fordømmende.

• zumbatomic.365.244.s.jpg

DANS med rytmer

Der tages udgangspunkt i de forskellige stilarter som salsa, merengue, cumbia, samba og reggeaton, men der er også tid til leg og sjov, og så bliver der sved på panden.

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.

• dyk 3.jpg

Dykningens verden

Det kan opleves både grænseoverskridende og dybt fascinerende at komme under overfladen. Bliv introduceret til dykningens verden med Ungdomsskolens erfarende dykker-
    instruktører. Vi kommer ud i klassen og starter forløbet op og siden mødes vi i svømmehallen til det første dyk.

• Foto Lisa Risager Flickr.jpg

Dyrene i Dyrehaven

Vi tager på ekspedition med kikkerter og kigger nærmere på kronvildtet og dåvildtets adfærd i Dyrehaven. Fasangården understøtter læring om naturforståelse i det grønne læringsrum. Styrker naturfagene, viden om naturens kredsløb, bæredygtig livsstil, fortrolighed og glæde ved naturen, det at være ude, sundhed, bevægelse, sociale kompeten- cer, demokrati og ikke mindst forståelse af sammenhæng mellem natur og kultur.

• Børnehaver & Dagtilbud