Skolernes Venner

• Bavne_skolen.jpg

Midtskolen afdeling Bavne
    0 tilbud

Her er Bavne Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Møllevang_skolen.jpg

Midtskolen afdeling Møllevang
    0 tilbud

Her er Møllevang Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Sofiendal_skolen.jpg

Midtskolen afdeling Sofiendal
    0 tilbud

Her er Sofiendal Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Østskolen afdeling Hylleholt
    1 tilbud

Her er Hylleholt Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Østskolen afdeling Karise
    0 tilbud

Her er Karise Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

Østskolen afdeling Rollo
    1 tilbud

Her er Rollo Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Nordskov_skolen.jpg

Vestskolen afdeling Nordskov
    0 tilbud

Her er Nordskov Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• Terslev_skole.jpg

Vestskolen afdeling Terslev
    0 tilbud

Her er Terslev Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".

• vibeeng_skolen.jpg

Vestskolen afdeling Vibeeng
    0 tilbud

Her er Vibeeng Skoles venner, som gratis har lyst til at være med i undervisningen. Har du også et spændende job du gerne vil fortælle om eller kan du noget som er sjovt at se for børnene? Måske arbejder du i en virksomhed du gerne vil vise eleverne. Du kan tilmelde dig her, og så siger vi  "Mange gange tak".