Netværk & Inspiration

Vælg efter:

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Book os til at undervise i innovation og reklame/medier

Undervisere fra vores tre ungdomsuddannelser, EUX Business, EUD Business og Køge Handelsgymnasium HHX, vil gerne deltage i korte undervisningsforløb med grundskoler. Samarbejde og spændende workshops for elever i 7. – 10. klasse.

• more-lessons-on-the-laptop-1-1475200.jpg

Book os til at undervise i kultur, oplevelsessport og økonomi

• Cricket.jpg

Cricket: Kursus for lærere og pædagoger

Vil du lære at spille cricket, og hvordan du kan undervise i sportsgrenen i idrætstimen? Cricket tager dig på tværs af fag, alt i mens du bevæger dig og har det sjovt!

• Billede_skoleskak_lærer_elever.jpg

Dansk Skoleskak – Gør dine elever læringsparate

Skoleskak er en anderledes måde at motivere og styrke elevernes interesse og udbytte i matematik. Er godt for alle – også for klassens bund- og topelever. Begejstrer eleverne, da det er spil og ”leg”, samtidig med, at de bliver bedre til matematik. Styrker mere ro, koncentration og fokus.

• Puttinggreen.JPG

Golf for sjov

Prøv at spille golf - det er sjovt!

Vallø Golfklub tilbyder skoleklasser, samt lærere og pædagoger, at de kan prøve at spille golf på meget lempelige vilkår.

Læs mere om Vallø Golfklub på www.valloe-golf.dk

• krigensredskaber.jpg

Introtur til undervisning på Stevnsfort

Til grupper af lærere eller undervisere tilbyder vi en særlig tilrettelagt guidetur på Koldkrigsmuseum Stevnsfort, der kombinerer et fagfagligt indblik med didaktiske overvejelser og introduktion til museets undervisning. Varighed: 1½ time

• Virtuel.jpg

School Life: Virtuelt Skolemiljø

"School Life" er et virtuelt skolemiljø, hvor I får mulighed for at navigere og løse opgaver i en verden, som I selv er med til at opbygge, gennem en avatar. I kan f.eks. tale med mennesker på fremmedsprog, designe jeres egen by eller høre foredrag inde i universet. Mulighederne er mange!

• aeldresagen_laese0185.jpg

Skolevenner - frivillige fra Ældre Sagen

Skolevenner er ressourcestærke ældre frivillige, som gerne vil gøre en indsats for børn og unge gennem det gode generationsmøde. Skolevennerne kommer i klassen efter aftale med lærerne, fx et par timer om ugen og er med som en ekstra voksen - bidrager med ro og nærvær.

• Skærmbillede 2017-01-12 kl. 22.15.52.png

Ta' fat i hinanden!

Vidste du, at flere udvikler en psykisk sygdom, når de er unge? Faktisk er det næsten 8 procent af alle unge mellem 15-25 år, som har eller har haft en psykisk sygdom. Det svarer for eksempel til, at der i en skoleklasse er tre elever, der kommer til at udvikle en psykisk sygdom eller alvorlige psykiske vanskeligheder. Endnu flere er pårørende til et menneske med psykisk sygdom.

• FORTET_20JUNI_2013_StorCaning 069.JPG

UNDERVISNING PÅ KOLDKRIGSMUSEUM STEVNSFORT

På Koldkrigsmuseum Stevnsfort foregår undervisningen i autentiske rammer og inddrager historiske beretninger og genstandsbaserede fortællinger. Omdrejningspunktet er Stevnsforts konkrete funktion som et billede på Danmarks internationale rolle under Den Kolde Krig.

• Vandets vej billede.png

Vandetsvej.dk

Velkommen til Vandetsvej.dk, der er målrettet undervisning for 4. - 10. klasse i natur/teknologi, biologi, fysik/kemi, geografi og samfundsfag. Materialet bygger på fagmålene for natur/teknologi og naturfagene, herunder kompetencemålene med deres færdigheds- og vidensmål. Temaet vand og menneskers forbrug af vand egner sig desuden meget fint til bredere tværfaglige forløb.