Viden & Foredrag

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • Byvandring plus arkivbesøg.jpg

Byvandring og arkivbesøg med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Bliv klogere på jødernes flugt fra den tyske besættelsesmagt i 1943 - udfra en Dragørvinkel.

• Crossing Borders

Crossing Borders tilbyder workshops med fokus på globale udfordringer, aktivt medborgerskab og mødet mellem unge på tværs af kulturer. Formålet er at give eleverne i udskolingen et bredere globalt perspektiv og gøre dem opmærksom på forskellige internationale problemstillinger og skolesystemer.

• DFUNK Outreach

"DFUNK Outreach har til formål at oplyse og skabe debat om flygtninges vilkår i Danmark og internationalt på en levende måde, og i øjenhøjde med tilhørerne. Vores ildsjæle i DFUNK Outreach tager ud til folkeskoler, gymnasier og mange andre steder i landet og formidler tal, fakta og personlige fortællinger om livet som flygtning.

• FORSVARETS MOBILE UNDERVISNING

"Check Point One" er et mobilt undervisningstilbud om sikkerhedspolitik i Danmark og på verdensplan. En gæstelærer fra Forsvaret giver eleverne saglig og opdateret undervisning om aktuelle forsvars- og sikkerhedspolitiske emner.

• DSC_0383.jpg

Kongelundsfort - historisk rundvisning

Kongelundsfortet var aktivt i tre krige, men var heldigvis aldrig i kamp. På ca. 45 minutter får I et indtryk af fortet og dets historie.

• LYVESKOLE - ALTERNATIV LITTERATURFORMIDLING FOR 5. KLASSER

Bliv Danmarksmester i at lyve - alternativ litteraturformidling med Hans Laursen på jeres skole - og mulighed for at komme til lyvefestival i Odense.

• Smart Parat Svar 2015 Dragør.JPG

Smart Parat Svar - for 6. klasse

Smart Parat Svar er en læse- og vidensquiz for 6. klasser, hvor man kan få mulighed for at dyste lokalt, regionalt og nationalt.  Formålet er at sætte fokus på læselyst, og at det er sjovt at lære.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.