Natur & Friluftsliv

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • IMG_1754.PNG

Dragør rundt med byvandrings-app

App'en Visit Dragør er en mulighed for at bruge sin smartphone til at få oplevelser og viden om forskellige steder i Dragør Kommune. Der er forskellige læringsmål til ruterne.

• thumb_290_default_medium.png

Dragør Ungdomsskole

Ungdomsskolen styrer og planlægger Ungdomsskolen, Friluftsskolen, Grejbanken (Blå, Grøn og Gul), Udeskolen, Maritimt Hus, og udlån på Kongelundsfortet.

• 2015-08-05 12.39.36.jpg

Inspirationsdag i den Blå udeskole

Ungdomsskolens Naturvejleder Martin, viser dig de forskellige muligheder i den Blå udeskole ved Det Maritime Hus. I skal både kigge på grejet og prøve hvordan det virker samt kigge ind i en fisk.

Tirsdag d. 26. april kl. 13-16 ved Det Maritime Hus

• foto 4.JPG

Inspirationsdag i den grønne udeskole

Ungdomsskolens Naturvejleder Martin, viser dig de forskellige muligheder i den Grønne udeskole på Kongelundsfortet. I skal både kigge på grejet og hvordan det virker samt se mulighederne for bålmad.

Tirsdag d. 12. april kl. 13-16 på Kongelundsfortet

• IMG_3310.JPG

Intro og genopfrisk klatring

Intro og genopfriskning i klatring. Er du helt ny eller blevet lidt rusten, så kom og klatre med Kay. For lærere der er begyndere eller har været på klatreinstuktørkursus og gerne vil vedligeholde det. Vi klatrer i Blocs and Walls på Lynetten. Vi har alt udstyr, så kom bare i træningstøj.

• IMG_4904.JPG

Intro og genopfriskning i Havkajak

Instruktør Kay genopfrisker din viden og færdigheder inden for kajakken, så du er klar til at tage elever med på vandet.

For alle lærere der HAR været på kajakinstruktørkursus

Tirsdag d. 17. maj kl. 13-16 ved Det Maritime Hus

• IMG_4119.JPG

Intro og genopfriskning i Kano

Instruktør Kay giver dig ny viden og færdigheder eller genopfrisker det du kan inden for kajakken, så du er klar til at tage elever med på vandet. For nybegyndere og lærere der har været på kanoinstruktørkursus.

• Intro og genopfriskning i SUP

Ungdomsskolens instruktør Kay giver dig ny viden og færdigheder, eller genopfrisker det du kan med SUP, så du bliver klar til at tage eleverne med på vandet.

Onsdag d. 18. maj ved Det Maritime Hus

For nybegyndere samt lærere og pædagoger der har været på kano/kajak- eller SUPkursus

• IMG_3462.JPG

Kano for 5.-10. klasse

Alle 5.-10. klasser kan tilmelde sig. Der er åbent fra 7. juni til 22. juni, dog ikke mandage.

Alle dage fra 10-14.

Friluftsvejlederen står for undervisningen. Skolen skal sende en sikkerhedsuddannet i enten kano eller kajak, samt gerne en lærer til land.

• Maritimt Hus

Dragør Ungdomsskoles bygning kajakker, kanoer, SUP-boards, N/T udstyr. Huset bruges af ungdomsskolen og folkeskolerne. Udstyret lånes ude til skolerne og lejes ud til kommunens institutioner og foreninger.

• IMG_4338.JPG

Mountainbike i Kongelunden

Til elever + forældre. Fra den 19. april til 13. maj har 5.-10. klasser mulighed at prøve MTB´s med Ungdomsskolens friluftsvejleder Kay. Dog ikke mandage. Hver dag kl. 08:30 – 11:30 eller 11:30 - 14:30.

• missing.PNG

THEMISSINGLINK.DK – digital brobygning mellem naturfag og virksomheder

The Missing Link understøtter din faglige fysik/kemi-undervisning med film og opgaver, der viser eleverne koblingen mellem fagene og danske teknologivirksomheder - og deres ansatte.

• Vandtjek.dk

Tag på opdagelsesrejse, ekspedition og fangst i Danmarks mest spændende og levende natur. Med Vandtjek.dk kan I undersøge, hvordan livet og naturen har det i søer, vandhuller, vandløb og ved kysterne i Danmark. Vi har over 120.000 vandhuller, 64.000 km vandløb og 7.000 km kyststrækning, som bare venter på at blive undersøgt og passet på.

• Børnehaver & Dagtilbud
  • IMG_6433.JPG

Vinterfriluftsliv

Inspirationsdag med vinterfriluftslivsaktiviteter som f. eks. bålmad, båltyper, båltånding, svedehytte/sauna, vildmandsbad, snitning i frisk træ, GPS-løb, oplæg om påklædning i koldt vejr, tips til at holde varmen mv.