Motion & Bevægelse

Sorter efter: Alfabetisk - Nyeste tilbud
  • bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

Tilbud i anden kommune

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• zumbatomic.365.244.s.jpg

DANS med rytmer

Der tages udgangspunkt i de forskellige stilarter som salsa, merengue, cumbia, samba og reggeaton, men der er også tid til leg og sjov, og så bliver der sved på panden.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.

• Energiværkstedet

Skabelse af energiværksted, der kan bruges efter behov

• fit-n-fun.0.0.1000.710.365.260.c.jpg

FIT'N'FUN

Fit’n’Fun moving teens er motion på den sjove måde. Det er fysisk træning og sved på panden tilsat fed musik og seje moves. Med Fit’n’Fun får man brugt kroppen på en helt ny måde – i et univers fuld af fest, farver og god energi.

• Go slow Be strong

Klasseundervisning med introduktion til forskellige Qigong-, meditations- og Tai Chi-øvelser.

• foto 4.JPG

Inspirationsdag i den grønne udeskole

Ungdomsskolens Naturvejleder Martin, viser dig de forskellige muligheder i den Grønne udeskole på Kongelundsfortet. I skal både kigge på grejet og hvordan det virker samt se mulighederne for bålmad.

Tirsdag d. 12. april kl. 13-16 på Kongelundsfortet

• IMG_3310.JPG

Intro og genopfrisk klatring

Intro og genopfriskning i klatring. Er du helt ny eller blevet lidt rusten, så kom og klatre med Kay. For lærere der er begyndere eller har været på klatreinstuktørkursus og gerne vil vedligeholde det. Vi klatrer i Blocs and Walls på Lynetten. Vi har alt udstyr, så kom bare i træningstøj.

• IMG_4904.JPG

Intro og genopfriskning i Havkajak

Instruktør Kay genopfrisker din viden og færdigheder inden for kajakken, så du er klar til at tage elever med på vandet.

For alle lærere der HAR været på kajakinstruktørkursus

Tirsdag d. 17. maj kl. 13-16 ved Det Maritime Hus

• IMG_4119.JPG

Intro og genopfriskning i Kano

Instruktør Kay giver dig ny viden og færdigheder eller genopfrisker det du kan inden for kajakken, så du er klar til at tage elever med på vandet. For nybegyndere og lærere der har været på kanoinstruktørkursus.

• Intro og genopfriskning i SUP

Ungdomsskolens instruktør Kay giver dig ny viden og færdigheder, eller genopfrisker det du kan med SUP, så du bliver klar til at tage eleverne med på vandet.

Onsdag d. 18. maj ved Det Maritime Hus

For nybegyndere samt lærere og pædagoger der har været på kano/kajak- eller SUPkursus

• IMG_3462.JPG

Kano for 5.-10. klasse

Alle 5.-10. klasser kan tilmelde sig. Der er åbent fra 7. juni til 22. juni, dog ikke mandage.

Alle dage fra 10-14.

Friluftsvejlederen står for undervisningen. Skolen skal sende en sikkerhedsuddannet i enten kano eller kajak, samt gerne en lærer til land.

• Børn på ski.jpg

Lejrskole på ski i Branäs, Sverige

Oplev skienes fart og gode glideevne, som en 3-4 dags lejrskole i Branäs (Sverige) sammen med skiinstruktører fra Skiklubben Hareskoven. Få 3-4 dages lejrskole med undervisning af uddannede instruktører i Branäs godt 8 timer fra Danmark.

• Maritimt Hus

Dragør Ungdomsskoles bygning kajakker, kanoer, SUP-boards, N/T udstyr. Huset bruges af ungdomsskolen og folkeskolerne. Udstyret lånes ude til skolerne og lejes ud til kommunens institutioner og foreninger.

• IMG_4338.JPG

Mountainbike i Kongelunden

Til elever + forældre. Fra den 19. april til 13. maj har 5.-10. klasser mulighed at prøve MTB´s med Ungdomsskolens friluftsvejleder Kay. Dog ikke mandage. Hver dag kl. 08:30 – 11:30 eller 11:30 - 14:30.

• parkour-1.365.244.s.jpg

PARKOUR - EN NY VERDEN

Hvad er parkour og hvordan bringer man det ind i idrætsundervisningen? Parkour foregår oftest i bymiljøet, hvor bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde. Du kan få ideer til, hvordan man kan skabe et indendørs parkourmiljø med simple redskaber.

• fotoskolenivirkeligheden.jpg

Prøv den klassiske sport - fægtning!

Eleverne og læreren får mulighed for at få et indblik i den klassiske sport – fægtning. Fægtning styrker elevernes motoriske evner, kondition og generelt det fysiske velvære.

• redskabsrummets-muligheder.365.244.s.jpg

REDSKABSRUMMETS MULIGHEDER

Hvordan får man mest muligt ud af de redskaber, man har til rådighed?

• Indoor-med-SH.jpg

Skiløb hos Indoor Ski på deres bakke (rullebånd)

Oplev skienes fart og gode glideevne ved et heldagsarrangement sammen med Skiklubben Hareskov hos Indoor Ski på deres "rullende" skibakker.