Motion & Bevægelse

• bevægelse-i-skolen-2.365.244.s.jpg

45 MINUTTER OM DAGEN

Med glæden i centrum giver vi en indføring i de grundlæggende tanker og værdier, der er i spil, om idræt, leg og bevægelse i skolen, familien og i fritiden.

• towers.jpg

Amerikansk fodbold

Copenhagen Towers tilbyder forløb i amerikansk fodbold, flag football, cross fit og fysisk træning i idrætsundervisningen. Forløbene kan også kombineres med engelsk og samfundsfag og derved give indblik i amerikansk kultur.

Tilbud i anden kommune

• Byvandring i de flygtende jøders fodspor.jpg

Byvandring med fokus på jødernes flugt via Dragør i oktober 1943

Guidet rundtur i Dragør by med fokus på de flygtende jøder, der i efteråret 1943 måtte forlade Danmark og søge tilflugt i Sverige af frygt for at blive sendt i koncentrationslejr.

• zumbatomic.365.244.s.jpg

DANS med rytmer

Der tages udgangspunkt i de forskellige stilarter som salsa, merengue, cumbia, samba og reggeaton, men der er også tid til leg og sjov, og så bliver der sved på panden.

• trænerguide-gymnastik.365.246.s.jpg

DGI TRÆNERGUIDE

Her er det muligt at finde gode ideer til opvarmning, redskabsopstillinger, musik & rytmeaktiviteter og lege. Derudover er der musikinspiration, gode råd om førstehjælp og om hvordan man taler klart og tydeligt.

• Energiværkstedet

Skabelse af energiværksted, der kan bruges efter behov

• Svømming.jpg

Fast forløb 4. kl.: Svømning

Nogle elever kan svømme, andre lidt og nogle skal til at lære det. Alle får et kendskab til Dragør Søbad, og lærer om regler og kultur dernede!

• Introtur.jpg

Fast forløb for 10. kl.: Introtur

10. klasse introtur til Kongelundsfortet sammen med skolens lærere samt ungdomsskolen og SSP. Turen er et led i undervisningen, hvor vægten er lagt på samarbejde.

• Førstehjælp.jpg

Fast forløb for 6. kl.: Førstehjælp

Eleverne får undervisning i forebyggelse og udøvelse af førstehjælp. Undervisningen er bygges op af teori og praksis samt cases.

• Historieløb.jpg

Fast forløb for 7., 8. og 9. kl.: Historieløbet

Titlen på årets historieløb er ”Flugten”.

"Året er 1943 og Danmark er besat af den tyske værnemagt. Tyskerne vil sende de danske jøder i koncentrationslejre, men mange af dem forsøger at flygte. I Dragør er der mulighed for at blive sejlet til Sverige, men hvordan finder man en fiskerbåd? Kan man stole på, at folk i byen vil hjælpe? Tyske soldater har besat Dragør Fort og patruljerer i byen. Rygterne siger at tyskerne er på jagt efter flygtninge, og vil arrestere dem i aften... "